Bedrijfsfeest organiseren op eigen locatie?

Teamuitjes horen bij veel organisaties bij de bedrijfscultuur en zijn goed voor de teambuilding. Zoek je een unieke activiteit voor zo’n bedrijfsfeest, dan kunnen wij je verrassen met ons aanbod! In ons kunstatelier in Apeldoorn worden al geruime tijd creatieve en originele bedrijfsfeest activiteiten georganiseerd. Zo kan je met je gehele team een workshop schilderen volgen, gegeven in verschillende vormen.

Is je bedrijf aan de andere kant van het land gevestigd en blijf je liever daar in de buurt? Wij kunnen ook een bedrijfsfeest organiseren op locatie en ook is er de mogelijkheid voor een bedrijfsfeest op eigen locatie. De mogelijkheden zijn talrijk!

De uitjes worden georganiseerd voor kleine tot (zeer) grote groepen. Tijdens de workshop maak je onder begeleiding van het Jacksart team een eigen kunstwerk. Bovendien maak je eventueel samen met collega’s een gezamenlijk schilderij in de kleurrijke Jack stijl. Kunst volgens Jack is benaderbaar, maakbaar en verbindend. En bovenal uniek in zijn eigen stijl. Ook is er ruimte om op een creatieve manier team-doelstellingen of visies te vertalen in een kunstwerk geïnspireerd door Jack.

Eén voor allen en allen voor één

Niets zo bijzonder als een persoonlijk kunstwerk. Het wordt door velen ervaren als een creatieve happening en een doelgerichte belevenis voor het hele team, stimulerend en motiverend, voor teambuilding én ontspanning. In een stimulerende omgeving zorgt het team van Jacksart tijdens het bedrijfsfeest organiseren voor een onvergetelijke ervaring. Met de focus op het organisatiedoel van die dag.

Een bedrijfsfeest organiseren op je eigen manier

De workshop schilderen is in vijf verschillende vormen gegoten, zodat ieder bedrijf het ideale bedrijfsfeest kan organiseren. De opties lopen op in prijs en worden steeds uitgebreider. De opties Team Basic en Team Basic Plus duren allebei een uur. In deze tijd kunnen de deelnemers aan de slag met hun eigen kunstwerk en wordt er koffie en thee geschonken. Het enige verschil is de grootte van het canvasdoek waar je mee werkt, deze is bij Team Basic Plus wat groter.

Dan zijn er de opties Team Fun en Team Complete. Deze workshops zijn wat uitgebreider waarbij je niet alleen met een eigen (grotere) canvasdoek aan de slag kan, maar ook met het gehele team aan één groot doek werkt. Tussendoor wordt er pauze gehouden met een drankje en wat hapjes. Vervolgens kan iedereen na het schilderen ontspannen afsluiten bij onze Art bar. De deelnemers van Team Fun doen dit met een drankje en bij het boeken van het populaire Team Complete, kan je naast je drankje van een compleet buffet genieten.

Als je voor de meest uitgebreide workshop gaat, kies je voor Team VIP. Bij deze variant maak jij je eigen kunstwerk, geniet je in de pauze van een drankje en hapjes, wordt het teamdoek gemaakt en sluit je af met een drankje aan de Art bar. Daarna ben je welkom in nabijgelegen restaurant ‘De Heerlijckheyt’ voor een smakelijk 3-gangen menu en overnacht je na afloop in het prachtige hotel De Keizerskroon.

Wil je er zeker van zijn dat je gedurende de hele dag voldoende eten hebt? Voor overdag bieden wij ook de mogelijkheid om een lunch, diner en/of bottel plate bij te boeken.

Praktische zaken op een rijtje

Pak groots uit met het hele team. Een doelgericht bedrijfsevenement, informeel teamuitje, brainstormsessie of klanten-evenement. Het kan allemaal. De ruimte is ook geschikt voor grote groepen.

U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Christiaan Geurtsweg 12
7335 JV Apeldoorn

Mail ons!