Bedrijfsfeest organiseren op eigen locatie?

Bedrijfsfeest organiseren op eigen locatie?

Wil je een bedrijfsfeest organiseren op eigen locatie? Uitjes met het team horen bij veel organisaties bij de bedrijfscultuur en zijn goed voor de teambuilding. Voor een unieke activiteit boek je een personeelsfeest bij Jacksart.

In ons kunstatelier in Apeldoorn worden al geruime tijd creatieve en originele bedrijfsfeest activiteiten georganiseerd. Zo volg je met al je collega’s een workshop schilderen, gegeven in verschillende vormen. Is je bedrijf aan de andere kant van het land gevestigd en blijf je liever daar in de buurt? Wij kunnen ook een bedrijfsfeest organiseren op eigen locatie, nabij of in je bedrijfspand.

Een uniek bedrijfsfeest op eigen locatie

  • Feest met unieke activiteiten;
  • Entertainment voor het hele team;
  • In ons kunstatelier in Apeldoorn, of op eigen terrein bij je bedrijfspand;
  • Goede teambuilding activiteit voor je bedrijf;
  • Leuk uitje inclusief catering;
  • Verschillende arrangementen mogelijk;
  • Verdere ideeën voor je personeelsfeest zijn bespreekbaar;

Bedrijfsuitje voor zowel kleine als grote groepen

De uitjes worden georganiseerd voor kleine tot (zeer) grote groepen. Het aantal personen doet er dus niet toe. Tijdens de workshop maak je onder begeleiding van het Jacksart team een eigen kunstwerk. Bovendien maak je eventueel samen met collega’s een gezamenlijk schilderij in de kleurrijke Jack stijl.

Kunst volgens Jack is benaderbaar, maakbaar en verbindend. En bovenal uniek in zijn eigen stijl. Ook is er ruimte om op een creatieve manier team-doelstellingen of visies te vertalen in een kunstwerk geïnspireerd door Jack.

Een bijzonder personeelsfeest: je eigen kunstwerk maken

Niets zo bijzonder als een persoonlijk kunstwerk. Dit wordt door velen ervaren als een creatieve happening en een doelgerichte belevenis voor het hele team, stimulerend en motiverend, voor teambuilding én ontspanning. In een stimulerende omgeving zorgt het team van Jacksart tijdens het bedrijfsfeest voor een onvergetelijke ervaring. Daarbij ligt de focus op het organisatiedoel van die dag.

“Lekker kliederen onder het genot van een drankje met een uitje op eigen locatie van Jacksart.”

Personeelsuitje organiseren zoals jij dat wilt

De workshop schilderen is in vijf verschillende vormen gegoten, zodat ieder bedrijf het ideale uitje naar eigen wens kan inrichten. De opties lopen op in prijs en worden steeds uitgebreider. De opties Team Basic en Team Basic Plus duren allebei een uur.

In deze tijd kunnen de deelnemers aan de slag met hun eigen kunstwerk en wordt er koffie en thee geschonken. Het enige verschil is de grootte van het canvasdoek waar je mee werkt, deze is bij Team Basic Plus wat groter.

“De activiteiten bieden verschillende mogelijkheden voor catering, ongeacht het aantal personen.”

Kunst maken onder het genot van een drankje

Dan zijn er de opties Team Fun en Team Complete. Deze workshops zijn wat uitgebreider waarbij je niet alleen met een eigen (grotere) canvasdoek aan de slag kan, maar ook met het gehele team aan één groot doek werkt. Tussendoor wordt er pauze gehouden met een drankje en wat hapjes.

Vervolgens kan iedereen na het schilderen ontspannen afsluiten bij onze Art bar. De deelnemers van Team Fun doen dit met een drankje. Bij het boeken van het populaire Team Complete geniet je naast je drankje van een compleet buffet.

“Unieke teambuilding activiteiten doen terwijl je geniet van een drankje: alleen bij Jacksart.”

Bedrijfsfeest inclusief etentje en overnachting organiseren

Als je voor de meest uitgebreide workshop gaat, kies je voor Team VIP. Bij deze variant maak jij je eigen kunstwerk. Verder geniet je in de pauze van een drankje en hapjes en wordt het teamdoek gemaakt. Uiteindelijk sluit je af met een drankje aan de Art bar. Daarna ben je welkom in nabijgelegen restaurant ‘De Heerlijckheyt’ voor een smakelijk 3-gangen menu en overnacht je na afloop in het prachtige hotel De Keizerskroon.

U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!