Bedrijfsfeest organiseren op locatie?

Teamuitjes horen bij veel organisaties bij de bedrijfscultuur en zijn goed voor de teambuilding. Zoekt u een unieke activiteit voor zo’n bedrijfsfeest, dan kan Jack Liemburg van Jacksart u verrassen met zijn aanbod! In zijn atelier in Apeldoorn worden al geruime tijd creatieve en originele bedrijfsfeest activiteiten georganiseerd. Zo kunt u met uw gehele team een workshop schilderen volgen, gegeven in verschillende vormen. Is uw bedrijf aan de andere kant van het land gevestigd en blijft u liever daar in de buurt? Jacksart kan ook een bedrijfsfeest organiseren op locatie en ook is er de mogelijkheid voor een bedrijfsfeest op eigen locatie. De mogelijkheden zijn talrijk!

De uitjes worden georganiseerd voor groepen vanaf 20 tot 150 personen. Tijdens de workshop maakt u een eigen kunstwerk en eventueel samen met collega’s een gezamenlijk schilderij in de kleurrijke Jack stijl. Kunst volgens Jack is benaderbaar, maakbaar en verbindend. En bovenal uniek in zijn eigen stijl. Ook is er ruimte om op een creatieve manier team-doelstellingen of visies te vertalen in een kunstwerk geïnspireerd door Jack.

 

Eén voor allen en allen voor één

Niets zo bijzonder als een persoonlijk kunstwerk. Het wordt door velen ervaren als een creatieve happening en een doelgerichte belevenis voor het hele team, stimulerend en motiverend, voor teambuilding én ontspanning. In een stimulerende omgeving zorgt het team van Jacksart tijdens het bedrijfsfeest organiseren voor een onvergetelijke ervaring. Met de focus op het organisatiedoel van die dag.

Een bedrijfsfeest organiseren op uw eigen manier

De workshop schilderen is in vijf verschillende vormen gegoten, zodat ieder bedrijf het ideale bedrijfsfeest kan organiseren. De opties lopen op in prijs en worden steeds uitgebreider. De opties Team Basic en Team Basic Plus duren allebei een uur. In deze tijd kunnen de deelnemers aan de slag met hun eigen kunstwerk en wordt er koffie en thee geschonken. Het enige verschil is de grootte van het canvasdoek waar u mee werkt, deze is bij Team Basic Plus wat groter. Dan zijn er de opties Team Fun en Team Complete. Deze workshops zijn wat uitgebreider en kunt u niet alleen met een eigen (grotere) canvasdoek aan de slag, maar wordt er ook met het gehele team aan één groot doek gewerkt. Tussendoor wordt er pauze gehouden met een drankje en wat hapjes. Vervolgens kan iedereen na het schilderen ontspannen afsluiten bij onze Art bar. De deelnemers van Team Fun doen dit met een drankje en bij het boeken van het populaire Team Complete, kunt u naast uw drankje van een compleet buffet genieten. Als u voor de meest uitgebreide workshop gaat, kiest u voor Team VIP. Bij deze variant maakt u uw eigen kunstwerk, geniet u in de pauze van een drankje en hapjes, wordt het teamdoek gemaakt en sluit u af met een drankje aan de Art bar. Daarna bent u welkom in nabijgelegen restaurant ‘De Heerlijckheyt’ voor een smakelijk 3-gangen menu en overnacht u na afloop in het prachtige hotel De Keizerskroon.

Wilt u er zeker van zijn dat u gedurende de hele dag voldoende eten heeft? Voor overdag bieden wij ook de mogelijkheid om een lunch, diner en/of bottel plate bij te boeken.

Praktische zaken op een rijtje

Pak groots uit met het hele team. Een doelgericht bedrijfsevenement, informeel teamuitje, brainstormsessie of klanten-evenement. Het kan allemaal. De ruimte is meer dan 800 m2 groot zodat ook grote groepen hier terecht kunnen.

Neem contact op

Mail ons!