Organiseer een origineel bedrijfsuitje

Ga je binnenkort een bedrijfsuitje organiseren? En wil je jullie creatieve talenten aanwakkeren? Dan is de schilderworkshop van de bekende kunstenaar Jack Liemburg een uitstekende keus. Jack organiseert regelmatig spectaculaire teamuitjes voor (grote) bedrijven in zijn atelier in Apeldoorn van 800m2. Maar ook op locaties in heel Nederland!

Bedrijfsuitje bij Jacksart – gegarandeerd succes

Dankzij de organisatie weet je zeker dat je een uitdagende, gezellige én creatieve dag zal beleven. Iedereen maakt zijn eigen kunstwerk, maar er wordt ook een gezamenlijk kunstwerk gemaakt. Hartstikke leuk voor in de teamkamer! Jack leert je hiervoor allerlei verf- en kunsttechnieken, zodat je een echt kunstenaarsgevoel krijgt. Grote groepen zijn bij ons van harte welkom. Ook wanneer je een bedrijfsuitje als binnenactiviteit zoekt kun je bij Jacksart terecht.

Afgestemd op jullie wensen

Het teamuitje kan volledig op jullie wensen afgestemd worden. In het atelier zijn vijf soorten bedrijfsuitjes mogelijk, met prijzen variërend van €39,- tot €299,-, waarbij jij en je collega’s creatief uitgedaagd worden. Het verschil tussen deze vijf arrangementen heeft vooral te maken met de grootte van het canvasdoek waarop je jouw eigen kunstwerk mag maken, de mogelijkheid om samen met collega’s aan een groot doek te werken en de duur van de workshop. De verschillende opties worden in de volgende alinea meer uitgediept.

Bekijk de onderstaande video om alvast een goede indruk te krijgen van de sfeer!

Ervaringen van klanten

Ben je benieuwd wat anderen van onze uitjes vonden? Lees hieronder meerdere reacties.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Team Basic, Team Basic Plus, Team Fun en Team Complete

Waar je bij de eerste optie: Team Basic, en de tweede optie: Team Basic Plus naast het creatieve gedeelte ook van koffie of thee wordt voorzien, gaan Team Fun en Team Complete nog een stap verder. Bij deze workshops kun je op een groter canvasdoek aan de slag met je eigen kunstwerk, wordt er gepauzeerd met een drankje en wat hapjes, waarna vervolgens gezamenlijk kan worden gewerkt aan een kunstwerk. Erg leuk als gedeelde herinnering voor op kantoor! Na al die creativiteit sluiten we de dag af aan onze Art bar. Bij Team Fun nuttigen we samen nog een drankje en bij Team Complete, de meest gekozen optie voor bedrijfsuitjes, wordt er bij deze drankjes een compleet buffet geserveerd.

Organiseer een bedrijfsuitje inclusief drank, hapjes of zelfs een compleet buffet

All-in bedrijfsuitje? Boek de VIP workshop

Voor de meest uitgebreide workshop, kies je Team VIP. Naast het maken van je eigen kunstwerk, de pauze met drankjes en hapjes, het maken van het teamdoek en het afsluitende drankje aan de Art bar, kun je met Team VIP ’s avonds genieten van een heerlijk 3-gangen menu bij restaurant ‘De Heerlijckheyt’ op slechts 10 minuten loopafstand van ons atelier en verblijf je na afloop in het wondermooie hotel De Keizerskroon. Hongerige collega’s? Overdag is er ook de mogelijkheid om een lunch, diner en/of borrel plate bij te boeken. Ook kun je het atelier huren voor 1 dag.

Georganiseerd bedrijfsuitje bij Jacksart

Op iedere locatie mogelijk

Jullie organisatie kan altijd terecht in ons atelier van 800 m2 van Jacksart. Dit atelier is gelegen in Apeldoorn en er is genoeg ruimte voor grote groepen. Daardoor is het ideaal voor het organiseren van een bedrijfsuitje als binnenactiviteit. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje te organiseren op een andere locatie. Hiervoor wordt een meerprijs gehanteerd. Achter het atelier kan gratis geparkeerd worden en daarnaast is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Organiseer een bedrijfsuitje als binnenactiviteit in het kunstatelier van 800 m2!

Meer weten over onze bedrijfsuitjes?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden. Na afloop van het originele bedrijfsuitje krijgt iedere medewerker een kortingsbon van 10% op de kunstwerken van Jack.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je benieuwd naar de kosten voor jullie organisatie? Vraag dan hieronder een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo weet je direct wat de kosten zijn, en kunnen we samen een afspraak inplannen om het te bespreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Mail ons!