Bedrijfsuitje organiseren

Gaat u samen met uw collega’s binnenkort een bedrijfsuitje organiseren? Dan is het wel zo leuk om echt een keer iets anders te doen. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsuitje als binnenactiviteit kunt u bij Jacksart terecht. Deze kunstenaar organiseert originele bedrijfsuitjes voor u en uw collega’s op locatie in heel Nederland. Wat dacht u van een creatieve workshop? Een schilderworkshop bijvoorbeeld. Bij Jacksart weet u zeker dat u een uitdagende, gezellige én creatieve workshop zult volgen, waarbij u zelf een eigen kunstwerk mag maken. Jack van Jacksart leert u allerlei verf- en kunstenaarstechnieken, zodat u echt een kunstenaarsgevoel krijgt. Doordat de Jacksart gallery ruim 800 m2 groot is, kunnen er ook grote groepen terecht.

Uw bedrijfsuitje organiseren bij Jacksart

U kunt bij Jacksart terecht voor originele bedrijfsuitjes. In het atelier zijn vijf soorten bedrijfsuitjes mogelijk, met prijzen variërend van €39,- tot €299,-,waarbij u en uw collega’s creatief uitgedaagd worden Het verschil tussen deze vijf arrangementen heeft vooral te maken met de grootte van het canvasdoek waarop u uw eigen kunstwerk mag maken, de mogelijkheid om samen met collega’s aan een groot doek te werken en de duur van de workshop.

Waar u bij de eerste optie, Team Basic, en de tweede optie Team Basic Plus naast het creatieve gedeelte ook van koffie of thee wordt voorzien, gaan Team Fun en Team Complete nog een stapje verder. Bij deze workshops kunt u op een groter canvasdoek aan de slag met uw eigen kunstwerk, wordt er gepauzeerd met een drankje en wat hapjes, waarna vervolgens gezamenlijk kan worden gewerkt aan een kunstwerk. Erg leuk als gedeelde herinnering voor op kantoor bijvoorbeeld! Na al die creativiteit vindt er een afsluiting van de dag plaats aan onze Art bar. Bij Team Fun betreft dit een drankje en bij Team Complete, de meest gekozen optie voor bedrijfsuitjes, wordt er bij uw drankje een compleet buffet geserveerd. Voor de meest uitgebreide workshop, kiest u Team VIP. Naast het maken van uw eigen kunstwerk, de pauze met drankje en hapjes, het maken van het teamdoek en het afsluitende drankje aan de Art bar, kunt u met Team VIP ’s avonds genieten van een heerlijk 3-gangen menu bij restaurant ‘De Heerlijckheyt’ op slechts 10 minuten loopafstand van ons atelier en verblijft u na afloop in het wondermooie hotel De Keizerskroon. Hongerige collega’s? Voor overdag is er ook de mogelijkheid om een lunch, diner en/of borrel plate bij te boeken. Ook kunt u het atelier huren voor 1 dag.

De locatie van het bedrijfsuitje

Het atelier van Jacksart is gelegen in Apeldoorn en er is genoeg ruimte voor grote groepen. Daardoor is het ideaal voor het organiseren van een bedrijfsuitje als binnenactiviteit. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje te organiseren op een andere locatie. Hiervoor wordt een meerprijs gehanteerd. Achter het atelier kan gratis geparkeerd worden en daarnaast is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Meer weten over een bedrijfsuitje organiseren bij Jacksart?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een bedrijfsuitje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan weet u direct wat de kosten zijn en kunnen we een afspraak inplannen. Na afloop van het originele bedrijfsuitje krijgt iedere medewerker een kortingsbon van 10% op de kunstwerken van Jack.

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Mail ons!