Bedrijfsuitje organiseren

Ga je samen met je collega’s binnenkort een bedrijfsuitje organiseren? Dan is het wel zo leuk om echt een keer iets anders te doen. Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfsuitje als binnenactiviteit kun je bij Jacksart terecht. Deze kunstenaar organiseert originele bedrijfsuitjes voor jouw en je collega’s op locaties in heel Nederland. Heb je interesse in een creatieve workshop? Dan is de schilderworkshop een uitstekende keus. Bij Jacksart weet je zeker dat je een uitdagende, gezellige én creatieve workshop zal volgen, waarbij je zelf een eigen kunstwerk mag maken. Kunstenaar Jack van Jacksart leert je allerlei verf- en kunstenaarstechnieken, zodat je echt een kunstenaarsgevoel krijgt. Doordat de Jacksart gallery ruim 800 m2 groot is, kunnen er ook grote groepen terecht!

Jullie bedrijfsuitje organiseren bij Jacksart

Je bent bij Jacksart aan het juiste adres voor originele bedrijfsuitjes. In het atelier zijn vijf soorten bedrijfsuitjes mogelijk, met prijzen variërend van €39,- tot €299,-, waarbij jij en je collega’s creatief uitgedaagd worden. Het verschil tussen deze vijf arrangementen heeft vooral te maken met de grootte van het canvasdoek waarop je jouw eigen kunstwerk mag maken, de mogelijkheid om samen met collega’s aan een groot doek te werken en de duur van de workshop.

Waar je bij de eerste optie: Team Basic, en de tweede optie: Team Basic Plus naast het creatieve gedeelte ook van koffie of thee wordt voorzien, gaan Team Fun en Team Complete nog een stapje verder. Bij deze workshops kun je op een groter canvasdoek aan de slag met je eigen kunstwerk, wordt er gepauzeerd met een drankje en wat hapjes, waarna vervolgens gezamenlijk kan worden gewerkt aan een kunstwerk. Erg leuk als gedeelde herinnering voor op kantoor bijvoorbeeld! Na al die creativiteit vindt er een afsluiting van de dag plaats aan onze Art bar. Bij Team Fun betreft dit een drankje en bij Team Complete, de meest gekozen optie voor bedrijfsuitjes, wordt er bij je drankje een compleet buffet geserveerd. Voor de meest uitgebreide workshop, kies je Team VIP. Naast het maken van je eigen kunstwerk, de pauze met drankjes en hapjes, het maken van het teamdoek en het afsluitende drankje aan de Art bar, kun je met Team VIP ’s avonds genieten van een heerlijk 3-gangen menu bij restaurant ‘De Heerlijckheyt’ op slechts 10 minuten loopafstand van ons atelier en verblijf je na afloop in het wondermooie hotel De Keizerskroon. Hongerige collega’s? Overdag is er ook de mogelijkheid om een lunch, diner en/of borrel plate bij te boeken. Ook kun je het atelier huren voor 1 dag.

De locatie van het bedrijfsuitje

Het atelier van Jacksart is gelegen in Apeldoorn en er is genoeg ruimte voor grote groepen. Daardoor is het ideaal voor het organiseren van een bedrijfsuitje als binnenactiviteit. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje te organiseren op een andere locatie. Hiervoor wordt een meerprijs gehanteerd. Achter het atelier kan gratis geparkeerd worden en daarnaast is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Meer weten over een bedrijfsuitje organiseren bij Jacksart?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een bedrijfsuitje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan weet je direct wat de kosten zijn en kunnen we een afspraak inplannen. Na afloop van het originele bedrijfsuitje krijgt iedere medewerker een kortingsbon van 10% op de kunstwerken van Jack.

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Mail ons!