Kinderfeestje Apeldoorn

Wil je een leuk creatief kinderfeestje in Apeldoorn geven? Het atelier van de Apeldoornse kunstenaar Jack Liemburg is daar de perfecte plaats voor! Waarmee kunnen kinderen beter hun fantasie en creativiteit uiten dan met doeken en verf?

Een creatief kinderfeestje met verf en kwasten 

Jacksart organiseert al jarenlang met veel plezier leuke en creatieve kinderfeestjes in Apeldoorn. Onder begeleiding gaan de kinderen aan de slag met verf en kwasten. Ze gebruiken hun fantasie en leren ook nog op een ontspannen manier met nieuwe technieken te schilderen. Ze maken individueel of gezamenlijk een prachtig eigen kunstwerk, in de stijl van Jack. En wat is er nou leuker dan na afloop van het kinderfeestje je eigen kunstwerk mee naar huis te nemen?

Het atelier van Jack is 800 m2. Er is dus volop ruimte voor de kinderen om lekker hun gang te gaan. De inspirerende begeleiding en het atelier vol met kunst, kleur en doeken zijn voor kinderen indrukwekkend en zorgen zeker voor inspiratie!

De praktische zaken rondom het creatieve kinderfeestje

Een kinderfeestje bij Jacksart is elke woensdag- of zaterdagmiddag mogelijk voor kinderen vanaf 5 jaar, met een minimum van 10 kinderen. De kosten zijn 20 euro per kind. Wij zorgen voor al het materiaal en de begeleiding. Er is altijd een ervaren begeleider aanwezig die de kinderen helpt en voor een feestelijke sfeer zorgt. Als ouder mag je natuurlijk ook meedoen! Wij werken met verf op waterbasis. Handschoenen en een beschermingsbril zijn aanwezig als er kinderen zijn die dat willen gebruiken.

Het kinderfeestje duurt zo’n anderhalf uur; lang genoeg om een mooi kunstwerk te maken en ondertussen feest te vieren met taart, drinken, en gezelligheid. Niks moet en (bijna) alles mag.

Kinderfeestje Apeldoorn: de locatie

Het atelier van Jacksart ligt centraal gelegen in Apeldoorn. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Als je met de auto komt kun je gratis parkeren aan de achterzijde van het atelier. In het atelier van kunstenaar Jack Liemburg spat de verf en creativiteit er op los en één ding is zeker: het is een geheel eigenzinnige invulling van je kinderfeestje! Laat je verrassen door de mogelijkheden van een creatief kinderfeestje in Apeldoorn. Kijk hier om meer te zien over de mogelijkheden voor een kinderfeestje of neem direct contact met ons op!

Lees meer >

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op
Vrijblijvende offerte aanvragen?
Mail us!