Kinderfeestje Apeldoorn

Wil je een leuk creatief kinderfeestje in Apeldoorn geven? Het atelier van de Apeldoornse kunstenaar Jack Liemburg is daar de perfecte plaats voor! Waarmee kunnen kinderen beter hun fantasie en creativiteit uiten dan met doeken en verf?

Een creatief kinderfeestje met verf en rollers 

Jacksart organiseert al jarenlang met veel plezier leuke en creatieve kinderfeestjes in Apeldoorn. Onder begeleiding van het Jacksart team gaan de kinderen aan de slag met verf en kwasten. Ze gebruiken hun fantasie en leren ook nog op een ontspannen manier met nieuwe technieken te schilderen. Ze maken individueel of gezamenlijk een prachtig eigen kunstwerk, in de stijl van Jack. En wat is er nou leuker dan na afloop van het kinderfeestje je eigen kunstwerk mee naar huis te nemen?

Er is meer dan genoeg ruimte voor de kinderen om lekker hun gang te gaan. De inspirerende begeleiding en het atelier vol met kunst, kleur en doeken zijn voor kinderen indrukwekkend en zorgen zeker voor inspiratie!

De praktische zaken rondom het creatieve kinderfeestje

Een kinderfeestje bij Jacksart is elke woensdag- of zaterdagmiddag mogelijk voor kinderen vanaf 5 jaar, met een minimum van 10 kinderen. De kosten zijn 20 euro per kind. Wij zorgen voor al het materiaal en de begeleiding. Er is altijd een ervaren begeleider aanwezig die de kinderen helpt en voor een feestelijke sfeer zorgt. Als ouder mag je natuurlijk ook meedoen! Wij werken met verf op waterbasis. Handschoenen en een beschermingsbril zijn aanwezig als er kinderen zijn die dat willen gebruiken.

Het kinderfeestje duurt zo’n anderhalf uur; lang genoeg om een mooi kunstwerk te maken en ondertussen feest te vieren met taart, drinken, en gezelligheid. Niks moet en (bijna) alles mag.

Kinderfeestje Apeldoorn: de locatie

Het atelier van Jacksart ligt centraal gelegen in Apeldoorn.  Als je met de auto komt kun je parkeren aan de achterzijde van het atelier aan de Handelstraat. In het atelier van kunstenaar Jack Liemburg spat de verf en creativiteit er op los en één ding is zeker: het is een geheel eigenzinnige invulling van je kinderfeestje! Laat je verrassen door de mogelijkheden van een creatief kinderfeestje in Apeldoorn. Kijk hier om meer te zien over de mogelijkheden voor een kinderfeestje of neem direct contact met ons op!

Lees meer >

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!