Kinderfeestje Deventer

Wil jij een origineel en creatief kinderfeestje vlakbij Deventer geven? Waar alle kinderen hun energie en fantasie kwijt kunnen? Het atelier van kunstenaar Jack Liemburg in Apeldoorn is daar een perfecte plaats voor! Kinderen kunnen met verf al hun creativiteit en energie kwijt. In het kleurrijke atelier van Jack, vol verf en rollers die gebruikt kunnen worden, gaan de kinderen onder begeleiding aan de slag om samen of alleen een kunstwerk te maken. Ondertussen is er natuurlijk volop tijd voor feest, taart, koekjes, drinken en een gezellige middag!

Creativiteit stimuleren met een kinderfeestje

In het kleurrijke atelier van Jack, vol verf en rollers, gaan de kinderen onder begeleiding van het Jacksart team aan de slag om samen of alleen een mooi kunstwerk te maken.

Door met kinderen te tekenen en te verven, leren ze de wereld ontdekken. Zij doen op deze wijze hun eigen belevenissen op, drukken hun eigen ervaringen uit en ontwikkelen creativiteit. Dit is een belangrijk element voor hun ontwikkeling.

Met kinderen tekenen en verven is voor kinderen het ontdekken van de wereld. Zij doen hiermee hun eigen belevenissen op, drukken verwerkte ervaringen uit en ontplooien creativiteit. Dit is belangrijk voor hun ontwikkeling. Kinderen krabbelen, tekenen en verven vanuit een grote scheppingsdrang. Zij kunnen spontaan en ongedwongen, de wereld zoals zij die zien, tekenen zonder een voorbeeld te gebruiken. Daarbij kiezen ze een onderwerp dat hen op dat ogenblik bezighoudt.

Tekenen is leuk. Er zijn maar weinig kinderen die echt helemaal niet van schilderen houden. En ook bij kinderen die er niet van lijken te houden, komt bijna altijd wel een leeftijdsfase dat ze toch plezier in het tekenen krijgen.

Voor een top kinderfeestje Deventer van Jacksart verzorgen wij een op en top middag met frisdrank, een verjaardagstaart en koekjes voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.

Praktische zaken rondom het kinderfeestje

Een kinderfeestje Deventer bij Jacksart is elke woensdag- of zaterdagmiddag beschikbaar voor het leukste en meest creatieve kinderfeestje Deventer.
Wij organiseren kinderfeestjes voor kinderen vanaf 5 jaar! met een minimum van 10 kinderen.

In het atelier van kunstenaar Jack Liemburg spat de verf en creativiteit er op los en één ding is zeker: het is een geheel eigenzinnige invulling van je kinderfeestje! En wat is er nou leuker dan na afloop van het kinderfeestje je eigen kunstwerk mee naar huis te nemen?

De kosten voor een creatief kinderfeestje georganiseerd door Jacksart zijn €20 euro per kind. Wij zorgen voor al het materiaal, de begeleiding en de gezelligheid. Als ouder mag je natuurlijk ook mee!

Het kinderfeestje duurt ruim anderhalf uur. Dit is lang genoeg om een mooi kunstwerk te maken en ondertussen feest te vieren met taart, koekjes, drinken en gezelligheid. Niks moet en (bijna) alles mag.

Kinderfeestje vlakbij Deventer

Het atelier van Jacksart ligt centraal gelegen in Apeldoorn. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Als je met de auto komt kun je gratis parkeren aan de achterzijde van het atelier. Voor verdere vragen kan je ons bellen of een berichtje achterlaten.

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!