Kunstcollectie

De kunstcollectie van Jacksart

Wil je een kunst schilderij aan de muur hangen? In de woonkamer, in het atelier, of in het kantoor. We begrijpen dat je niet zomaar iets aan de muur hangt. Nee, je bent echt op zoek naar een schilderij dat meer is dan een kunst plaatje, maar je ook raakt en inspireert zodra je het werk ziet. Hierbij kun je denken aan een schilderij van een landschap of een abstract object, maar ook aan een kunstwerk dat een echte belevenis op geheel eigen wijze alledaagse thema’s vertaalt op het witte doek. Jack Liemburg van Jacksart maakt kunst schilderijen die een unieke combinatie zijn tussen fotobewerking en schildertechnieken. Bekijk hieronder enige voorbeelden van de kunstcollectie van Jacksart.

Ben jij geïnteresseerd in een van deze schilderijen?

Kunst schilderijen van Jacksart

Een kunst schilderij hoort op een wit linnen doek met eren dik frame, dat afgegoten wordt met epoxy. Voorgaande zorgt er niet alleen voor dat de kleur echt blijft, maar ook dat de epoxy kunst een luxe uitstraling krijgt. Het linnen doek is niet alleen een waar kunstwerk, maar levert ook een bijdrage aan de akoestische demping in de ruimte. Ideaal voor ruimtes die beschikken over een gietvloer of gestucte wanden. Het is ook mogelijk om een kunstwerk te laten maken op hoogwaardig plexiglas.

Unieke combinatie tussen fotobewerking en schildertechnieken

Een kunst schilderij van Jacksart is meer dan een schilderij alleen. Het is een unieke combinatie tussen fotobewerking en schilderstechnieken die je niet vaak terugziet. De kunst schilderijen onderscheiden zich door de creatieve uniekheid en combinatie van fotografie met schilderkunst, gecombineerd met zijn liefde voor de rauwe schoonheid van het alledaagse. De kunst schilderijen zijn uniek en zijn opgebouwd uit meerdere lagen, waardoor ieder schilderij een uniek kunstwerk is. Een ongekend kleurenpalet mag niet ontbreken.

Epoxy kunst op maat

Jack maakt ieder jaar honderden kunstwerk schilderijen, deze biedt hij te koop aan in de galerie en de Art shop. Deze kunstwerken zijn gemaakt in verschillende stijlen. Denk hierbij aan popart, maar ook aan mixed media, oude meesters met een knipoog en music. Het is ook mogelijk om een popart schilderij in opdracht te laten maken. In dat geval is het mogelijk om zelf ideeën en beeldmateriaal aan te leveren. Heb je voorkeur voor een bepaald thema? Ook dit thema kan verwerkt worden in de epoxy kunst. Ieder schilderij is uniek, bijzonder en wordt helemaal gemaakt in de stijl van Jack Liemburg. Uiteraard zijn jouw ideeën gedurende het hele proces leidend. Zo kun je kiezen voor het gebruik van bepaalde kleuren en materialen.

Schilderijen leasen

We kunnen ons voorstellen dat je een kunst aan de muur in de vorm van een schilderij een grote aankoop vindt. Om die reden is het ook mogelijk om een schilderij te leasen voor een vaste periode van 5 jaar. Ideaal voor kunstvariatie op de werkvloer, bijvoorbeeld. Je betaalt maandelijks een bedrag dat exclusief BTW maar 3% van de waarde van het schilderij is. Wanneer de periode van 5 jaar voorbij is, kun je het schilderij kopen voor slechts % van de oorspronkelijke waarde. Wat het maandbedrag is, is geheel afhankelijk van de grootte van het schilderij. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust contact op.

Bekijk de kunst online of neem contact op

Bekijk de verschillende schilderij kunstwerken in de artshop en plaats een bestelling. Alle kunst artikelen worden gratis verzonden. Het is ook mogelijk om in opdracht een kunstwerk te laten maken, neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust contact op of breng op vrijdag, zaterdag of zondag of afspraak een bezoek aan de galerie. Neem contact op door te bellen naar 0851119599, een e-mail te sturen naar info@jacksart.nl of via het contactformulier. Wat kan ik voor je betekenen?