Categories

Kunstwerken Mixed Media

Resultaat 1–21 van de 28 resultaten wordt getoond

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. Deze ‘FOR LOVE’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

Ontdek de wereld waarin kunst en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komt snoep in 3D, in een nieuwe samenstelling tot leven. De ‘I LOVE YOU BEAR’ is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de hele collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

GOLDEN LOVE

1,795.00

De prachtige gouden kleur en een engel die centraal staat voor liefde en bescherming. Dit schilderij is niet te missen aan de muur. Niet voor niks is dit één van de meest verkochte kunstwerken. Waarom? De boodschap is helder en de kleuren zijn schitterend.

PARTY EVERYDAY

2,795.00

Dit kunstwerk met de chique kleuren en de luxe uitstraling is voor elke levensgenieter een musthave. Of dit werk nou hangt in een restaurant, een prachtige loft of thuis bij jou in de woonkamer, het leven lacht je toe: ‘Party everyday’.

De unieke Mixed Media Art collectie combineert verschillende artistieke technieken en materialen om prachtige en expressieve kunstwerken te creëren. Laat je meevoeren door de gelaagdheid van kleuren en texturen van de ‘COLOUR MY LOVE’ en bekijk ook de rest van de collectie!

WINGS OF LOVE

1,795.00

De rode versie van de Angel straalt hartstocht uit. De liefde geeft ons vleugels en dat mag gezien worden.

ALWAYS IN LOVE

1,795.00

Welke boodschap heeft dit schilderij voor jou? Is het iets persoonlijks of meer iets algemeens? De engel biedt bescherming en op de achtergrond zie je New York City. Maar wat zie jij?

CHEERS TO YOU

2,795.00

Dit luxueuze kunstwerk heeft iets rebels. Het straalt verlangens en fantasieën uit. Cheers to you!

De unieke Mixed Media Art collectie combineert verschillende artistieke technieken en materialen om prachtige en expressieve kunstwerken te creëren. Laat je meevoeren door de gelaagdheid van kleuren en texturen van de ‘SHE’S THE ONE’ en bekijk ook de rest van de collectie!

De unieke Mixed Media Art collectie combineert verschillende artistieke technieken en materialen om prachtige en expressieve kunstwerken te creëren. Laat je meevoeren door de gelaagdheid van kleuren en texturen van de ‘ME AND MY MONKEY’ en bekijk ook de rest van de collectie!

De unieke Mixed Media Art collectie combineert verschillende artistieke technieken en materialen om prachtige en expressieve kunstwerken te creëren. Laat je meevoeren door de gelaagdheid van kleuren en texturen van de ‘THINKING OF A PLACE’ en bekijk ook de rest van de collectie!

De unieke Mixed Media Art collectie combineert verschillende artistieke technieken en materialen om prachtige en expressieve kunstwerken te creëren. Laat je meevoeren door de gelaagdheid van kleuren en texturen van de ‘BEST OF BOTH WORLDS’ en bekijk ook de rest van de collectie!

Aangebracht met hoogwaardige Epoxy coating

De unieke Mixed Media Art collectie combineert verschillende artistieke technieken en materialen om prachtige en expressieve kunstwerken te creëren. Laat je meevoeren door de gelaagdheid van kleuren en texturen van de ‘FOOD IS LIKE LOVE’ en bekijk ook de rest van de collectie!

Het leven is verbonden met liefde en eten. Die gerechten staan centraal in dit kunstwerk.

Speciale editie van Marilyn Monroe op dibond. Een prachtexemplaar om trots op te zijn!

Een kunstwerk op dibond. En niet zomaar één… Marilyn Monroe schittert zoals we van haar zijn gewend.

De unieke Mixed Media Art collectie combineert verschillende artistieke technieken en materialen om prachtige en expressieve kunstwerken te creëren. Laat je meevoeren door de gelaagdheid van kleuren en texturen van de ‘HAVE I TOLD YOU THAT I LOVE YOU’ en bekijk ook de rest van de collectie!

Mixed media art

Bent u op zoek naar een prachtig mixed media art schilderij? Deze maakt kunstenaar Jack Liemburg in zijn atelier in Apeldoorn. Op deze pagina kun je de diverse schilderijen met mixed media art bekijken, maar in het echt komen ze natuurlijk het beste tot hun recht. De schilderijen hebben bijzondere boodschappen en komen prachtig uit in een woonkamer. De mixed media schilderijen zijn allemaal uniek en zijn voor elke levensgenieter een must have.

Jack Liemburg heeft een uitgebreide collectie aan mixed media schilderijen, zodat er voor iedereen een passend kunstwerk te vinden is. De schilderijen zijn een bijzondere vertoning en u kunt er uren naar kijken, terwijl u telkens weer nieuwe elementen ontdekt.

Mixed media kunst kopen van Jacksart

  • Certificaat van echtheid;
  • Gratis verzending;
  • Levertijd van 14 dagen na ontvangst betaling;
  • Schilderijen in opdracht – geheel naar wens.

Wilt u deze prachtige mixed media kunst aanschaffen van Jacksart? Kom de kunstwerken dan gerust in het echt bekijken in de galerie! U kunt eerst uiteraard al rustig rondkijken in de online artshop. Is de mixed media kunst niet helemaal uw ding? Kijk dan bij de kunstwerken van oude meesters.

Kunst met mixed media

De mixed media is een begrip dat komt uit de beeldende kunsten waarbij diverse media gebruikt worden. Dit is een zeer schilderkunstige techniek waardoor de diverse media één geheel worden. De mixed media is zeer breed en er kunnen ook diverse materialen gebruikt worden. Hierdoor worden alle mixed media schilderijen zeer uniek, waardoor u altijd een bijzonder kunstwerk aanschaft. De mixed media schilderijen van Jacksart zijn ook zeer uniek te noemen. Heef u al een favoriet gekozen?

Kunst voor iedereen

Iedereen heeft uiteraard een andere smaak als het om kunst gaat. Jack Liemburg begrijpt dit en vertaalt dit door in zeer uiteenlopende kunstwerken. Er is bijvoorbeeld keuze uit schilderijen met felle kleuren, of meer neutrale kleuren. Voor de kunstwerken wordt er gebruik gemaakt van beroemdheden, oude meesters, steden en gerechten. Enkele vormen van Jack Liemburg zijn mixed media kunst zijn zelfs in verschillende uitvoeringen te verkrijgen.

Unieke kunsttechnieken

Om de schilderijen te maken, gebruikt Jack Liemburg zeer unieke kunsttechnieken. Zo maakt hij veelvuldig gebruik van de verftechnieken van nu en combineert canvas met epoxy. Als u een van deze kunstwerken aan uw muur hangt, weet u zeker dat u een bijzondere eye catcher in uw huis hebt. De kunst knalt van de muur, waardoor het schilderij altijd zal opvallen. Zowel u als uw gasten zullen hier met veel plezier naar kijken.

Kunst met mixed media aanschaffen

Hebt u op de website kunst mixed media gevonden die u aanspreekt? Dan bestelt u deze gewoon online. Dit doet u door het mixed media schilderij toe te voegen aan de winkelwagen en direct online af te rekenen. Jack Liemburg garandeert een levertijd van maximaal 14 dagen na het ontvangen van de betaling. De mixed media art zal verzonden worden middels koerier of een pakketbezorger. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst de galerie te bezoeken, aangezien de kunstwerken in het echt beter tot hun recht komen dan op de website.

Kom langs in de galerie

U kunt altijd op zaterdag tussen 11:00 en 14:00 langskomen in de galerie om de mixed media art te bekijken. Indien u niet beschikbaar bent op dit tijdstip, neem dan gerust even contact op. Het is altijd mogelijk om dan een afspraak maken met Jack Liemburg om op een ander moment een kijkje te komen nemen. Wilt u eerst meer informatie? Neem ook dan contact op!

Wat is Mixed Media kunst?

Mixed Media kunst is een kunstvorm waarbij kunstenaars verschillende materialen en technieken combineren in één kunstwerk om creatieve expressie te uiten en visueel boeiende kunst te creëren.

Waar kan ik Mixed Media kunst-producten vinden?

Mixed Media kunst-producten, gemaakt door Jacksart, zijn te vinden op de website en op locatie. Je kunt de website bezoeken om het assortiment te bekijken en te bestellen.

Kan ik op maat gemaakte Mixed Media kunst-bestellingen plaatsen?

Ja, Jacksart biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte Mixed Media kunst-bestellingen te plaatsen. Je kunt contact opnemen met Jacksart via de website om je specifieke wensen te bespreken en een uniek Mixed Media kunst te laten maken.

Hoe kan ik contact opnemen met Jacksart voor Mixed Media kunst?

Neem contact op met Jacksart via het contactformulier op de website of bel naar 085-1119599 voor vragen over Mixed Media kunst.

28