Kunstwerken Mixed Media

Toont alle 20 resultaten

PARTY EVERYDAY

1,095.00

Dit kunstwerk met de chique kleuren en de luxe uitstraling is voor elke levensgenieter een musthave. Of dit werk nou hangt in een restaurant, een prachtige loft of thuis bij jou in de woonkamer, het leven lacht je toe: ‘Party everyday’.

The King of Rock and Roll op klein formaat van 40 x 40 cm.

WINGS OF LOVE

1,495.003,295.00

De rode versie van de Angel straalt hartstocht uit. De liefde geeft ons vleugels en dat mag gezien worden.

GOLDEN LOVE

1,495.003,295.00

De prachtige gouden kleur en een engel die centraal staat voor liefde en bescherming. Dit schilderij is niet te missen aan de muur. Niet voor niks is dit één van de meest verkochte kunstwerken. Waarom? De boodschap is helder en de kleuren zijn schitterend.

ALWAYS IN LOVE

1,495.003,295.00

Welke boodschap heeft dit schilderij voor jou? Is het iets persoonlijks of meer iets algemeens? De engel biedt bescherming en op de achtergrond zie je New York City. Maar wat zie jij?

CHEERS TO YOU

1,095.00

Dit luxueuze kunstwerk heeft iets rebels. Het straalt verlangens en fantasieën uit. Cheers to you!

Le fils de l’homme in een modern en humoristisch jasje. Ook leuk als cadeau!

De juiste ingrediënten om te verleiden. Liefde gaat door de maag.

Het leven is verbonden met liefde en eten. Die gerechten staan centraal in dit kunstwerk.

Speciale editie van Marilyn Monroe op dibond. Een prachtexemplaar om trots op te zijn!

Een kunstwerk op dibond. En niet zomaar één… Marilyn Monroe schittert zoals we van haar zijn gewend.

Haal glamour in jouw huis met dit pronkstuk. Proost op het goede leven!

Het goede leven vol met glamour en luxe. Leef met volle teugen.

Antwerpen is bekend om de haven, de diamanten en de vele bezienswaardigheden. Je bent er vast weleens geweest. Misschien om de teugels te laten vieren? De elegante dame laat zich betoveren in haar geliefde stad.

Last Supper Black&White

2,645.004,645.00

Een tikkeltje ondeugend, dat is ie zeker. De laatste avondmaal in deze vorm is een droom van velen. De zwart-wit en de kleurenversie van Jack zijn Last Supper is al jaren enorm populair, bij welke doelgroep dan ook!

Last Supper Color

2,645.004,645.00

In deze zwoele versie omringt Jezus zich door sensuele vrouwen tijdens zijn laatste avondmaal. In het hier en nu. Geïnspireerd door de beroemde muurschildering van Leonardo da Vinci.

COLOUR YOUR LIFE

1,495.003,295.00

Een heilige omringt door een kleurexplosie. Wat brengt dit in jou naar boven? De tekstlagen zijn geïnspireerd op albumhoezen van Coldplay en de kunstzinnige graffiti muren in grote steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

ANGEL OF LOVE

1,495.003,295.00

Onze Angel is in trek. De achtergrond is anders want zoveel mensen, zoveel smaken. De inspiratiebron? Dierenprints. Het schilderij springt er mooi uit op bijvoorbeeld kleuren als antraciet grijs, donker groen of zwart.

BARDOT – EN IK VOEL ME VERLOREN

2,345.003,645.00

Als sekssymbool was zij een Frans antwoord op de Amerikaanse Marilyn Monroe. En wat voor een antwoord! Het schilderij heeft een klassieke uitstraling door de bloemen en de kleuren. De klassieke blonde schoonheid maakt het helemaal af.

I LOVE MY LIFE

1,095.00

Lekker eten, daar houden we van. Met dit levendige schilderij aan de muur weet je in ieder geval zeker dat je je omringt met hoogwaardige kwaliteit.

20
Translate »