Workshop voor bedrijven

Workshops voor bedrijven

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw workshop, bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit? Jacksart organiseert verschillende workshops voor bedrijven waarin wij de invulling van elke workshop geheel aan kunnen passen aan uw wensen en doelen.

U kunt bij de workshops voor bedrijven terecht voor een productlancering, een kick off meeting, jaarvergadering, salesmeeting,of gewoon een ontspannen uitje voor uw medewerkers.

Workshops voor bedrijven aangepast voor uw doel

Welk doel uw workshop ook heeft, Jack en zijn team zorgen voor een invulling die naadloos aansluit op uw wensen. Een workshop door Jack en zijn team staat garant voor creativiteit, schilderkunst en een heleboel motivatie. In het inspirerende atelier ontstaat bij de bedrijfsworkshops al snel groepsspirit, samenwerking en verbondenheid.

Workshops voor bedrijven met een blijven resultaat

Uw medewerkers en collega’s werken in de workshop voor bedrijven aan een eigen kunstwerk, of in kleine groepen aan een gezamenlijk kunstwerk. In dit kunstwerk kunnen ook doelstellingen of de missie van het bedrijf verwerkt worden. In workshops voor bedrijven maken we vaak gebruik om bijvoorbeeld de doelen van de organisatie of onderlinge afspraken te benadrukken en deze te verwerken in een schilderij. Zo ontstaat commitment bij de afspraken en verbinding met elkaar en de organisatie. Bovendien is het kunstwerk een mooie herinnering aan de doelen die gezamenlijk overeengekomen zijn.

Arrangementen en maatwerk

In het kleurrijke atelier van Jacksart kunt u zowel met een klein team als met een grote groep mensen terecht voor uw bedrijfsworkshop. De ruimte van meer dan 800 m2 is ideaal om te schilderen, te presenteren en met elkaar te eten en te drinken. Wij bieden verschillende arrangementen, afhankelijk van uw wensen en budget. Met of zonder drank & diner. Heeft u andere wensen dan zorgen wij voor een arrangement op maat. Aan u de keuze!

Locatie van uw workshop

Het atelier van Jacksart kunt u vinden in Apeldoorn. Centraal gelegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Als u met de auto komt kunt u gratis parkeren aan de achterzijde van het atelier.

Wilt u liever op uw eigen locatie uw workshop organiseren? Ook dat kan. Jack en zijn team komen graag naar uw bedrijf of een andere locatie om daar de creatieve workshop te begeleiden.

Laat u verrassen en inspireren. Kijk hier naar de verschillende mogelijkheden & arrangementen voor uw bedrijfsuitje of neem direct contact met ons op.

Lees meer >

Mail ons!