Leuke bedrijfsuitjes bij Jacksart

Bent u op zoek naar leuke bedrijfsuitjes? En zoekt u iets dat tegelijkertijd ook nog eens origineel is? Bij Jacksart bent u aan het juiste adres! Bij Jacksart gaan u en uw personeel op een creatieve manier aan de slag. Door bijvoorbeeld het volgen van een schilderworkshop ontdekken jullie samen de vele mogelijkheden van kunst! Jack van Jacksart leert jullie alle verf- en kunstenaarstechnieken. Zijn jullie met een grote groep? Geen enkel probleem! Het atelier is 800 m2 en biedt voldoende ruimte aan grote groepen, dus neem gezellig alle collega’s mee! Of u nu op zoek bent naar leuke bedrijfsuitjes nabij Overijssel,Utrecht of Amsterdam, Jacksart is the place to be!

Leuke bedrijfsuitjes: ons aanbod

Bij Jacksart kunt u kiezen uit diverse leuke bedrijfsuitjes. Hiervoor hebben wij een aantal pakketten samengesteld waaruit u een keuze kunt maken. Ons basispakket betreft
team-basic. Hierbij volgen u en uw personeel een leuke creatieve schilderworkshop, waarbij jullie na afloop een canvasdoek mee naar huis krijgen. Een mooie herinnering! Kiest u voor team basic plus, dan krijgen jullie een nog groter canvasdoek mee terug. Ons meest gekozen pakket is echter de
team complete.
Team complete biedt u naast een afzonderlijk canvasdoek ook een gezamenlijke teamdoek.
Na afloop kunnen jullie genieten van een heerlijk diner. Tevens kunt u kiezen voor een team fun pakket. Toch behoefte aan net dat ene beetje extra luxe? Kies dan voor een VIP pakket. Dit pakket biedt u een workshop incl. diner en hotelovernachting. Wilt u lunchen tijdens uw bedrijfsuitje? Dat is zeker mogelijk! Een lunch kunt u gemakkelijk en snel bijboeken. Het is zelfs mogelijk het atelier te huren voor een dag!

Over Jacksart

Jack Liemburg is ruim 10 jaar actief als kunstenaar en performer van modern art. Jack heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld met zowel fotografie als schilderkunst, en maakt zowel vrij werk als kunst op bestelling. Zijn jaarlijkse productie bevat zo’n 200 tot 300 doeken, en hij heeft al werken verkocht aan onder andere Max Verstappen en Danny en Daley Blind. Op iedere woensdag- en vrijdagmiddag maakt Jack ruimte vrij voor workshops, waar deelnemers hun creativiteit leren om te zetten in een persoonlijk schilderij. Ook geeft Jack performances voor zowel particulieren als bedrijven.
Bij Jacksart kunt u terecht voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, kunstuitleen, kunst in opdracht en het bezoeken van de galerie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze leuke bedrijfsuitjes bij Jacksart? Of heeft u andere vragen?
Schroom niet om contact op te nemen met Jacksart!

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op
5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 06 19947417
E-mail: info@jacksart.nl

Christiaan Geurtsweg 12
7335 JV Apeldoorn

Mail ons!