MAX VERSTAPPEN (WHATEVER IT TAKES) 100 x 70 cm | Actie F1 Magazine met verloting

1,295.00

Een echte must have voor Max Verstappen fans en liefhebbers van de formule 1. Door een gelimiteerde voorraad is het een waar collectors item en een uniek kunstwerk voor aan de muur. Bestel dit kunstwerk online of kom langs in onze gallery!

20 op voorraad

Max Verstappen schilderij

Dit gesigneerde Max Verstappen schilderij is in beperkte oplage gemaakt door Jack Liemburg. Er zijn slechts 25 stuks van dit gesigneerde kunstwerk beschikbaar. Een echt collectors item voor mensen met een voorliefde van Formule 1, dus! Hang dit schilderij van 100 x 70 cm waar je maar wilt en zie voor je hoe Max Verstappen als eerste over de finish gaat op de Grand Prix. Bestel hem nu het nog kan of maak een afspraak en bewonder dit schilderij van Max Verstappen in de galerie in Apeldoorn.

Max Verstappen en Red Bull Racing

Max Verstappen begon in 2007 – toen hij 7 jaar oud was – met race rijden, en rijdt sinds 2015 in de Formule 1. Tijdens de kwalificatie voor de GP van Spanje in 2016, reed hij zijn eerste wedstrijd voor Red Bull Racing, waar hij de plaats van Daniil Kvjat overnam. Hij bereikte tijdens deze kwalificatie de vierde startpositie en won de race. Deze overwinning maakte hem tot de eerste Nederlandse winnaar én de jongste winnaar van de Formule 1-grand prix ooit. Hij werd in 2021 en 2022 wereldkampioen. Vandaag de dag rijdt Max Verstappen nog steeds succesvol voor Redbull Racing en wordt hij niet voor niets ‘the man to beat’ genoemd.

Max Verstappen Whatever IT TAKES

In 2020 kwam de driedelige documentaire of miniserie Whatever It Takes uit. In deze documentaireserie krijgt de kijker een unieke inkijk in het leven van de prijzen winnende Nederlandse coureur die naast topcoureur, ook gewoon een 23-jarige jongen is die van het leven buiten het circuit wil genieten. Voor de documentaire is Max Verstappen een aantal jaar gefilmd, bovendien zijn zijn dierbaren geïnterviewd. Het resultaat? Een portret van een pure winnaar, die niet alleen topcoureur, maar ook gewoon mens is.

Gesigneerde Max Verstappen art WHATEVER IT TAKES

Jacksart werkt samen met het F1 magazine. Jacksart heeft een kunstwerk gecreëerd van Max Verstappen met de naam WHATEVER IT TAKES, dat in samenwerking met het F1 tijdschrift is ontwikkeld. Omdat het een actie is met dit tijdschrift, zijn er maar 25 stuks van gemaakt én door Max himself gesigneerd. Zie jij dit schilderij al aan de muur hangen?

In de artshop vind je nog veel meer kunstwerken in bepaalde thema’s, waaronder music, mixed media en oude meesters.

Bestel het schilderij online of bezoek de gallery

Bestel het Max Verstappen canvas online in de artshop, of breng op afspraak een bezoek aan de gallery in Apeldoorn of Maastricht. Daar contact kun je de kunstwerken in levende lijve bewonderen en aanschaffen, waaronder dit schilderij. Neem vooraf wel even contact op voor het maken van een afspraak, zodat we tijd voor je vrij kunnen maken. Neem contact op door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug.