Apeldoornse kunstenaar Jack in Steenrijk, Straatarm > De uitzending van dinsdag 2 oktober begint om 20.30 uur op 6.

Posted on

De Apeldoornse kunstenaar Jack Liemburg is dinsdag te zien in het SBS6-televisieprogramma Steenrijk, Straatarm. Hij ruilt samen met zijn vriendin Betty zijn luxe leven in met dat van de familie Heeswijk uit Lelystad. Zij wonen in een sociale huurwoning en moet rondkomen met weinig geld.

Na een succesvolle carrière in de account- en sales-industrie volgde Jack Liemburg zijn hart en stortte hij zich op de kunsten. En dat werpt zijn vruchten af. Onder zijn artiesten naam Jack’s Art verkoopt hij wereldwijd zijn schilderijen. Jack’s vriendin Betty werkt in de medische hoek en runt daarnaast een goedlopende bed & breakfast. Samen genieten ze van al het moois dat het leven te bieden heeft. Van ritjes in de gitzwarte Mustang, chique diners tot het bezoeken van Grand Prixs.

De familie van Heeswijk in Lelystad kan niet ongelimiteerd spenderen. Door de crisis is de familie in de financiële ellende terecht gekomen. Het verliezen van een baan, dwong de van Heeswijks uiteindelijk tot de verkoop van hun huis. De restschuld die overbleef zorgt ervoor dat de van Heeswijks moeten rondkomen van een krap weekbudget.

Hoe gaan Jack & Betty reageren op de sociale huurwoning in Lelystad? En weten de Van Heeswijks zich raadt met de geldpot, nu deze veertien keer hoger is dan hun eigen weekbudget?

De uitzending van dinsdag 2 oktober begint om 20.30 uur op 6.

 

Geef een reactie

Mail ons!