Kunstenaar Jack Liemburg winnaar van de Marialust Award 2017. ‘Het is erkenning voor mijn werk, en dat dat voelt altijd goed. Het motiveert mij tegelijkertijd om nog meer uit mezelf te halen en steeds meer mensen te laten genieten van de kunstbeleving die ik mensen al jaren biedt’.

Posted on

Op maandag 4 januari vond traditioneel de eerste Apeldoornse nieuwjaarsreceptie voor het bedrijfsleven plaats. Hoogtepunt van de avond is traditiegetrouw de uitreiking van de Marialust Award voor beste ondernemer van het jaar. De jury heeft naast het ondernemerschap ook gekeken naar de originaliteit van het product.

Het feit dat deze beste ondernemer een breed publiek trekt uit heel Nederland om kennis te maken met deze ondernemer en zijn producten, en daardoor bijdraagt aan het cultureel besef en het ontdekken van de eigen creativiteit, heeft de jury unaniem doen besluiten kunstenaar Jack Liemburg van Jacksart uit te roepen tot winnaar van de prestigieuze Marialust Award 2017.

Jack laat op zijn Facebookpagina weten tot in tranen geroerd te zijn en onwijs trots te zijn, ‘Het is erkenning voor mijn werk, en dat dat voelt altijd goed. Het motiveert mij tegelijkertijd om nog meer uit mezelf te halen en steeds meer mensen te laten genieten van de kunstbeleving die ik mensen al jaren biedt’.

Jack Liemburg is een kunstenaar die op geheel eigen en onnavolgbare wijze een kunstbeleving biedt. Zijn schilderijen zijn vaak doorspekt met passie, kracht en rebellie. Kenmerkend in zijn werk is de combinatie van schildertechnieken en fotografie.
Om meer mensen in contact te brengen met kunst geeft Jack regelmatig speciale workshops waarin mensen onder zijn begeleiding zelf een kunstwerk in Jack-stijl maken. Deze workshops zijn bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven en zakelijke events.

Onlangs was Jack nog te zien op de televisie met zijn kunst en schilderworkshop voor Serious Request 2017. Zo kwamen 3FM DJ’s Mark en Rámon schilderen bij Jacksart en veilde Jack een uniek kunstwerk uit zijn kunstcollectie plus de beschilderde kist uit het Glazen Huis. Samen bracht de opbrengst duizenden euro’s op voor Het Rode Kruis.

Geef een reactie

Mail ons!