Op zoek naar originele bedrijfsuitjes?

Met het hele team er op uit? Nog aan het twijfelen over verschillende bedrijfsuitjes ideeën? Voor iets origineels en creatiefs kunt u bij Jacksart in Apeldoorn terecht, waar kunstenaar Jack Liemburg en zijn team al geruime tijd creatieve bedrijfsuitjes voor groepen vanaf 20 tot 150 personen verzorgen. In deze workshops, beschikbaar in vijf verschillende edities, maakt u prachtige kunstwerken, alleen of met het hele team, in de kleurrijke Jack stijl. Er komen verschillen gemengde verf- en kunstenaarstechnieken aan bod en u beleeft het unieke kunstenaarsgevoel in een echt atelier. Ligt Apeldoorn een beetje voor u uit de richting? Jacksart biedt ook verschillende opties aan om de workshops op locatie te organiseren. Dus of u nu een bedrijfsuitje in Utrecht wil laten organiseren of op zoek bent voor originele bedrijfsuitjes in Amsterdam en omstreken, Jacksart denkt graag met u mee!

 

De beste bedrijfsuitjes ideeën

Welk doelen uw originele bedrijfsuitjes ook hebben, het team van Jacksart zorgt voor een invulling die past bij uw wensen. Werken aan de teamgeest of focussen op teamdoelstellingen of visies? Wij vertalen moeiteloos de reden voor het bedrijfsuitje in een geweldig creatief festijn. Wilt u in een ontspannen omgeving uw collega’s beter leren kennen? Of zit er een serieuze kant aan het bedrijfsuitje, zoals teambuilding, een kick-off meeting of productlancering? In een creatieve en ontspannen omgeving zorgt het team van Jacksart voor een onvergetelijke ervaring. Met de focus op het organisatiedoel van die dag.

De verschillende originele bedrijfsuitjes van Jacksart

Pak groots uit met het hele team: een doelgericht bedrijfsevenement, originele bedrijfsuitjes in Amsterdam, een informeel teamuitje in Utrecht, een fanatieke brainstormsessie of een klanten-evenement. Het kan allemaal. De ruimte is meer dan 800m2 groot zodat ook grote groepen er terecht kunnen. De workshop schilderen is beschikbaar in vijf verschillende opties, oplopend in prijs. De eerste twee varianten, Team Basic en Team Basic Plus, duren allebei ongeveer een uur, waarbinnen iedereen zijn eigen kunstwerk kan vormgeven. Ook wordt er koffie en thee geschonken. Het canvasdoek waar de deelnemers mee aan de slag gaan is bij de Team Basic Plus variant een stuk groter. Vervolgens zijn Team Fun en het meest gekozen Team Complete een stukje uitgebreider. Bij deze twee opties wordt er niet alleen aan een doek gewerkt maar ook samen met het hele team aan een groot doek. In de pauze kan iedereen genieten van een drankje en hapjes. Na afloop van de workshop is er bij deze twee opties de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een drankje aan de Art bar. Voor de deelnemers van Team Complete wordt hierbij nog een compleet buffet opgediend. Onze meest exclusieve optie is Team VIP, waarbij u alles krijgt zoals bij Team Complete, met als mooie aanvulling een uitgebreid 3-gangen diner in nabijgelegen restaurant ‘De Heerlijckheyt’ en een overnachting in het bijzondere hotel De Keizerskroon.

Bedrijfsuitje Jacksart, de locatie

Het atelier van Jacksart ligt centraal gelegen in Apeldoorn en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Als je met de auto komt kun je gratis parkeren aan de achterzijde van het atelier. Voor verdere vragen mag je mij natuurlijk altijd berichten; info@jacksart.nl

Neem contact op

Mail ons!