Originele bedrijfsuitjes van Jacksart

Bekijk onze originele bedrijfsuitjes en ga er met het hele team op uit! Nog aan het twijfelen over verschillende bedrijfsuitjes ideeën? Voor iets origineels en creatiefs kan je bij Jacksart in Apeldoorn terecht. In het unieke kunstatelier maakt het Jacksart team graag tijd vrij voor creatieve bedrijfsuitjes voor groepen van 20 tot 250 personen.

Tijdens een bedrijfsuitje, beschikbaar in vijf verschillende edities, maak je prachtige kunstwerken, alleen of met het hele team, in de kleurrijke Jack stijl. Er komen verschillen gemengde verf- en kunstenaarstechnieken aan bod en je beleeft het unieke kunstenaarsgevoel in een echt atelier. Ligt Apeldoorn te ver uit de richting? Jacksart biedt ook verschillende opties aan om de workshops op locatie te organiseren. Dus of je nu een bedrijfsuitje in Utrecht wil laten organiseren of op zoek bent voor originele bedrijfsuitjes in Amsterdam en omstreken, Jacksart denkt graag met je mee!

De beste bedrijfsuitjes ideeën

Welk doelen jullie originele bedrijfsuitjes ook hebben, het team van Jacksart zorgt voor een invulling die past bij jullie wensen. Werken aan de teamgeest of focussen op teamdoelstellingen of visies? Wij vertalen moeiteloos de reden voor het bedrijfsuitje in een geweldig creatief festijn. Wil je in een ontspannen omgeving je collega’s beter leren kennen? Of zit er een serieuze kant aan het bedrijfsuitje, zoals teambuilding, een kick-off meeting of productlancering? In een creatieve en ontspannen omgeving zorgt het team van Jacksart voor een onvergetelijke ervaring. Met de focus op het organisatiedoel van die dag.

Vijf originele bedrijfsuitjes van Jacksart

Pak groots uit met het hele team: een doelgericht bedrijfsevenement, een informeel teamuitje, een fanatieke brainstormsessie of een klanten-evenement. Het kan allemaal. Het kunstatelier is geschikt voor zeer grote groepen.

De workshop schilderen is beschikbaar in vijf verschillende opties, oplopend in prijs. De eerste twee varianten, Team Basic en Team Basic Plus, duren allebei ongeveer een uur, waarbinnen iedereen zijn eigen kunstwerk kan vormgeven. Ook wordt er koffie en thee geschonken. Het canvasdoek waar de deelnemers mee aan de slag gaan is bij de Team Basic Plus variant een stuk groter. Vervolgens zijn Team Fun en het meest gekozen Team Complete een stukje uitgebreider. Bij deze twee opties wordt er niet alleen aan een doek gewerkt maar ook samen met het hele team aan een groot doek. In de pauze kan iedereen genieten van een drankje en hapjes. Na afloop van de workshop is er bij deze twee opties de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een drankje aan de Art bar. Voor de deelnemers van Team Complete wordt hierbij nog een compleet buffet opgediend.

Boek een spectaculair bedrijfsuitje

Onze meest exclusieve optie is Team VIP, waarbij je alles krijgt van Team Complete, met als mooie aanvulling een uitgebreid 3-gangen diner in nabijgelegen restaurant ‘De Heerlijckheyt’ en een overnachting in het bijzondere hotel De Keizerskroon.

De locatie van het bedrijfsuitje bij Jacksart

Het atelier van Jacksart ligt centraal gelegen in Apeldoorn en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor bedrijfsuitjes in Gelderland ben je dus met name aan het goede adres bij Jacksart! Als je met de auto komt kun je gratis parkeren bij het kunstatelier. Voor verdere vragen mag je mij natuurlijk altijd berichten; info@jacksart.nl

Neem contact op

Mail ons!