Personeelsuitje Apeldoorn

Ben je op zoek naar een leuk en origineel personeelsuitje in Apeldoorn? Denk dan eens aan Jacksart! Jacksart biedt jou en je personeel een gezellige, uitdagende en creatieve workshop. Wat dacht je van een schilderworkshop, waarbij jullie zelf jullie eigen kunstwerk mogen maken? Onder leiding van het professionele Jacksart team leren jullie alles over verf- en kunstenaars technieken. Ben je met een grote groep? Geen probleem! De kunstgalerie biedt genoeg ruimte voor zeer grote groepen. 

Personeelsuitje Apeldoorn bij Jacksart

Jacksart biedt een ruime keuze aan pakketten voor jouw personeelsuitje in Apeldoorn. Kies je voor team-basic, dan volg je samen met je personeel een gezellige creatieve schilderworkshop. Na afloop krijgt iedereen een canvasdoek mee naar huis. Leuk om te bewaren!

Wanneer je kiest voor team basic plus, krijgt iedereen een nog groter canvasdoek om te beschilderen en om mee naar huis te nemen. Ons meest gekozen pakket betreft de team complete.
Een compleet pakket, waarbij jullie naast een afzonderlijk canvasdoek ook een gezamenlijk teamdoek meekrijgen en na afloop kunnen genieten van een lekker uitgebreid diner.

Je kan ook nog kiezen voor een team fun pakket. Wil je net even wat extra luxe? Dan biedt Jacksart je een mooi VIP pakket aan! Dit pakket betreft een workshop waarbij een diner en hotelovernachting zijn inbegrepen. Lunchen tijdens je bedrijfsuitje is ook absoluut mogelijk! Een lunch kan je gemakkelijk bijboeken bij jouw gekozen pakket. Wil je het atelier huren voor een dag? Dat kan zeker! Informeer naar de mogelijkheden!

Over Jacksart

Jack Liemburg is al 10 jaar werkzaam als kunstenaar en performer van modern art. Hij heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld, waarbij van zowel fotografie als schilderkunst gebruik wordt gemaakt. Jack maakt niet alleen vrij werk, maar ook kunst in opdracht. Jaarlijks produceert hij zo’n 200 tot 300 doeken. Hij heeft werken mogen verkopen aan Danny en Daley Blind, en zelfs aan coureur Max Verstappen.

Op iedere woensdag- en vrijdagmiddag geeft Jack workshops in zijn galerie. Hier maken deelnemers onder leiding van het Jacksart team werk van hun creativiteit en maken ze een persoonlijk schilderij. Ook geeft Jack performances voor bedrijven en particulieren. Bij Jacksart kan je terecht voor vrijgezellenfeesten, kunstuitleen, kinderfeestjes, kunst in opdracht en het bezoeken van de galerie.

Locatie van het personeelsuitje

De galerie van Jacksart vind je in Apeldoorn. Jacksart is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ben je met de auto? Dan kan je gratis parkeren bij het kunstatelier. Organiseer je liever een bedrijfsuitje op eigen locatie? Ook dat is mogelijk! Het Jacksart team komt graag naar jouw bedrijf om de creatieve workshop te begeleiden.

Contact opnemen

Valt uit jouw selectie van leuke bedrijfsuitjes de keuze op Jacksart? Of heb je overige vragen? Neem gerust contact op!

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op
5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 06 19947417
E-mail: info@jacksart.nl

Christiaan Geurtsweg 12
7335 JV Apeldoorn

Mail ons!