Popart schilderij

Popart schilderij laten ontwerpen?

Op zoek naar een popart schilderij? Kunstenaar Jack Liemburg maakt deze in opdracht voor jou. Jack is kunstenaar en eigenaar van galerie Jacksart. Je kunt bij Jack een al bestaand popart schilderij kopen maar je kunt ook een pop art schilderij laten maken. Daarnaast ben je van harte welkom in de Jacksart galerie in Apeldoorn om alle kunst zelf te bekijken.

Je neemt zeer eenvoudig via de website van Jack contact op popart kunst te laten maken. De kunst wordt gemaakt op basis van je eigen beeldmateriaal, ideeën of een bepaald thema. Het persoonlijke schilderij wordt door Jack speciaal voor jou gemaakt, zoals jij dat wenst.

Neem direct contact op met Jack indien je een schilderij met popart wil kopen. Je kunt zeer eenvoudig op de website het contactformulier invullen. Uiteraard is Jack ook telefonisch bereikbaar. Je kunt tijdens kantooruren bellen naar 085-1119599.

  • Certificaat van echtheid
  • Gratis verzending
  •  Levertijd van 14 dagen na ontvangst betaling

Wat is popart kunst?

Popart is ontstaan in de jaren vijftig van de twintigste eeuw, in Engeland. De kunststroming werd echter groot in Amerika. Het is een stroming binnen de kunst die zich richt op de massacultuur en is voortgekomen uit een bepaalde vrije tijdsgeest. Popart kunst kan diverse thema’s hebben. Hierbij kun je denken aan stripverhalen, reclame, televisie, kranten en tijdschriften.

Eigenlijk is popart het in beeld brengen van de consumptiemaatschappij door middel van afbeeldingen die je in het dagelijkse leven tegenkomt. Vaak worden bij serieuze onderwerpen ook humor toegevoegd. De naam pop art is een afkorting van popular art en kan ook terugkomen in sculpturen, collages en assemblages.

Heb jij een onderwerp dat je graag terug wilt laten komen in een pop art schilderij? Jack Liemburg kan voor jou een popart schilderij geheel op maat maken. Neem contact met hem op om te horen wat de mogelijkheden zijn voor jouw schilderij.

 

Popart schilderij the last supper
Popart schilderij nothing scares me anymore

Pop art schilderij laten maken

Om een pop art schilderij te laten maken door Jack, neem je contact met hem op. Een persoonlijk kunstwerk kun je laten maken om diverse redenen. Het is bijvoorbeeld een speciale herinnering aan een bijzondere situatie of een mooie gebeurtenis. Het fijne aan een persoonlijk schilderij is dat je het zo persoonlijk kunt laten maken als jij zelf wil.

Het maakt voor Jack niet uit wat de reden is waarom jij een schilderij met popart wilt laten maken. Wellicht heb je een bedrijfsjubileum, jouw favoriete collega die je wilt verrassen of een bijzondere gebeurtenis met jouw gezin. Jack gaat graag met jou in gesprek om jouw wensen voor een persoonlijk popart schilderij kenbaar te maken.

Popart kopen

Indien je wel een schilderij wilt kopen, maar geen interesse hebt om een persoonlijk schilderij te laten maken, kan dat uiteraard ook bij Jack. In zijn galerie in Apeldoorn kun je alle kunst zelf bekijken maar ook op de website krijg je een goede indruk van de kunst van Jack. Op de website zie je de huidige schilderijen die in de verkoop zijn, met de prijzen er bij.

Over popart kunst van Jack Liemburg

Jack doet aan een unieke kunstvorm waarbij hij fotobewerking en schildertechnieken combineert op canvas of plexiglas. Hij is al tien jaar kunstenaar en onderscheidt zich door zijn unieke vorm van kunst. Jack zijn kunst neemt jou als kijker mee naar andere dimensies. Jouw fantasie kan echt tot leven komen met de hulp van Jack zijn kunst. De schilderijen creëren een schouwspel in de wereld.

Nieuwsgierig geworden in een popart schilderij?

Wil je een popart schilderij laten maken of kopen? Neem dan direct contact op met Jack Liemburg. Hij gaat graag voor jou aan de slag om een prachtig schilderij te ontwikkelen. Je bent van harte welkom in Jack zijn galerie in Apeldoorn, maar je kunt ook online een schilderij bestellen. Je neemt contact op middels het contactformulier of bel tijdens kantoortijden naar 06 511 219 58.

Wat is popart?

Popart is een stroming in de moderne kunst die in de jaren 50 en 60 in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië is ontstaan. In tegenstelling tot andere kunststromingen brengt popart de kunst naar de mensen in plaats deze uitsluitend in musea op of achter slot en grendel op te hangen. Hierdoor staat popart dichter bij het ‘normale’ leven. 

Wat zijn de kenmerken van popart?

Popart is gemakkelijk te herkennen aan de afbeeldingen uit tijdschriften en strips, ironie en humor, gebruik van ‘alledaagse’ materialen en voorwerpen en het gebruik van symbolen van de consumptiecultuur. 

Waar is popart een afkorting van?

De term ‘popart’ is een door de Brit Lawrence Alloway bedachte afkorting van popular art en popular mass culture, wat op zijn beurt staat voor alles wat onder de zogenaamde “geïndustrialiseerde massacultuur” valt.

Wat is het doel van popart?

Oorspronkelijk was popart, net zoals veel andere kunstvormen, een tegenreactie op het abstract expressionisme en op de algehele Westerse consumptiemaatschappij. Tegenwoordig is het veel meer dan dat. Zo vinden veel mensen popart simpelweg erg mooi en hebben ze het graag in huis hangen, net zoals veel mensen kunstwerken van oude meesters in huis hebben hangen. Wil jij popart kunst in opdracht laten maken? Neem dan contact op!