Teambuilding Apeldoorn

Ben je op zoek naar een creatieve invulling van jullie teambuilding uitje in Apeldoorn en omgeving? Wij heten jullie van harte welkom in ons inspiratievolle kunstatelier! Ervaar verschillende groepsactiviteiten waarin samenwerken centraal staat.  Bovendien kan je met een groep van 20 tot maximaal 250 man terecht voor jullie teambuilding uitje.

Waarom teambuilding, en wat is het doel? 

Ten eerste staat jullie organisatiedoel van het teamuitje op de eerste plaats. Ten tweede is het doel om onderlinge samenwerking, vertrouwen en sociale binding te stimuleren. Bovendien zorgen we dat er een goede groepsdynamiek gecreëerd wordt binnen jullie team. Ten slotte zorgen we voor efficiëntie onderling. 

Teamfoto afsluiting teambuilding uitje in Apeldoorn

Creatieve en actieve teambuilding uitjes in Apeldoorn

Onze creatieve workshops hebben als insteek om stimulerend en motiverend te zijn. In ons inspirerende kunstatelier ontstaat creativiteit en groepsspirit. Onder de artistieke begeleiding van het Jacksart team pakken de deelnemers verf en rollers om een eigen en/of gezamenlijk kunstwerk te maken.

Teambuilding afgestemd op jullie wensen

Welk doel de teambuilding uitjes ook hebben, wij zorgen voor een invulling die past bij jullie doel en wensen. Wil je dat je medewerkers elkaar in een ontspannen omgeving beter leren kennen? Met de bedoeling om zo tot meer verbondenheid te komen? Of wil je door middel van opdrachten een hechter team smeden? Wij krijgen het samen met jou en je medewerkers voor elkaar.

Organisatie missie, doelen en visie in kunstwerk

Door samen te werken en creatief bezig te zijn ontstaat commitment en verbinding. Met elkaar als team, maar ook met het bedrijf. Daarom werken wij vaak samen met bedrijven en hun medewerkers. Zoals gezegd zorgen we er samen voor om de missie, doelen en visie van de organisatie tot uiting te laten komen in een kunstwerk. Dit kunnen we ook samen met jouw medewerkers doen tijdens het teambuilding uitje.

Arrangementen & maatwerk

Wij bieden verschillende arrangementen, afhankelijk van je wensen en budget. Met of zonder drank en diner. De arrangementen zijn afgeleid van de opties voor bedrijfsuitjes. Geef gerust onderaan de pagina jullie specifieke wensen door, en wij bieden je graag een voorstel op maat. 

Locatie van het teambuilding uitje in Apeldoorn

Ons kunstatelier ligt centraal gelegen in Apeldoorn. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Als je met de auto komt kan je gratis parkeren aan de voorzijde van het atelier.

Wil je liever op je eigen locatie jullie teambuilding uitje organiseren? Ook dat kan. Wij, het Jacksart team, komen graag naar jouw bedrijf of een andere locatie om daar de creatieve workshop te begeleiden.

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!