Vrijgezellenfeest Apeldoorn

Ben je op zoek naar een inspirerend vrijgezellenfeest in Apeldoorn dat nét even ‘anders dan anders’ is? Bij Jacksart spat de verf en creativiteit er op los. Bovendien is één ding zeker: het is een geheel eigenzinnige invulling van een actief vrijgezellenfeest! Om het vrijgezellenfeest nét even wat extra’s te bieden, heeft Jacksart een arrangement op maat gemaakt met de perfecte activiteiten voor een vrijgezellenfeest. Inclusief borrel en hapjes.

Verras de aanstaande bruid of bruidegom met een inspirerende workshop en onvergetelijke avond met het leukste vrijgezellenfeest van Gelderland!

Vrijgezellenfeest in Apeldoorn; creatief en origineel

Of je nu een vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen in Apeldoorn organiseert, je bent altijd op zoek naar creatieve ideeën! Daar sluiten onze activiteiten naadloos op aan in onze unieke workshop. Creativiteit is een karaktereigenschap die te leren valt. Wanneer iemand volledig op kan gaan in zijn creativiteit ontstaan de leukste momenten. Daarom gaan we bij Jacksart helemaal los en schilderen we puur op gevoel.

Gebruik alle kleuren en ga er samen gezellig op los bij het meest creatieve vrijgezellenfeest ooit! Je leert werken met verschillende soorten verf- en kunstenaarstechnieken en beleeft het unieke kunstenaarsgevoel in een echt kunstatelier. Het Jacksart team leert jullie met veel plezier alle kneepjes van het vak in zijn atelier. Ben je met een grote groep? Geen zorgen! Het atelier is ook zeer geschikt voor grote groepen tot 150 man.

Unieke workshop bij dit vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Er zijn verschillende activiteiten voor een vrijgezellenfeest in Apeldoorn te bedenken en iedereen heeft qua invulling andere ideeën over een vrijgezellenfeest. Bij Jacksart krijg je een actief vrijgezellenfeest voor mannen waarbij de activiteiten net zo geschikt zijn voor een geslaagd vrijgezellenfeest voor vrouwen. Eigenaar Jack heeft ontzettend veel ervaring met het organiseren van schilderworkshops voor verschillende soorten deelnemers en geeft daar de meest variërende invullingen aan. Je kan er bij dit vrijgezellenfeest in Gelderland dan ook op rekenen dat jullie een geslaagde workshop zullen ervaren waarbij je een mooi resultaat van jullie creativiteit als aandenken mee naar huis kunt nemen. Wil je bij ons een vrijgezellenfeest organiseren? Dan kan je genieten van een vooraf samengesteld arrangement, met heerlijke drankjes en hapjes en meer.

Praktische zaken rondom het vrijgezellenfeest

Als je een vrijgezellenfeest gaat organiseren begrijpen wij dat je ook een aantal praktische punten in gedachte moet houden. Het minimaal aantal feestgangers voor het vrijgezellenfeest is vijftien mensen. Maar het is zelfs mogelijk om in ons atelier met 150 personen van start te gaan!

De kosten van een vrijgezellenfeest in Apeldoorn bij Jacksart zijn €49,- inclusief btw per deelnemer. Dit omvat ook een canvas doek van 60×80 cm. Als je liever een groter formaat doek wilt is dit uiteraard mogelijk en kan je deze upgraden in het atelier. Je creatieve talent mag je laten zien! Ga los met verf!

Vrijgezellenfeest in Apeldoorn: de locatie

Ben je als partyplanner al enthousiast om de aanstaande bruid of bruidegom met de activiteiten van ons vrijgezellenfeest te verrassen? Wij verwelkomen jullie gezellige groep graag in ons atelier waar wij vol enthousiasme zullen starten met de workshop van dit vrijgezellenfeest.

Het atelier van Jacksart ligt centraal gelegen in Apeldoorn en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt kan je  ook gratis parkeren aan de achterzijde van het atelier. Voor verdere vragen mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Ook kan je mij mailen via info@jacksart.nl. Samen organiseren we het leukste en meest creatieve vrijgezellenfeest in Apeldoorn.

Neem contact op

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!