Vrijgezellenfeest Deventer

Om het leukste en meest creatieve vrijgezellenfeest random Devebter nét even dat beetje meer te bieden heeft Jacksart een arrangement op maat gemaakt. Inclusief borrel en hapjes. Ben je op zoek naar een inspirerende en nét even ‘anders dan anders’ happening voor een vrijgezellenfeest Rondom Deventer? Bij Jacksart spat de verf en creativiteit er op los en één ding is zeker: het is een geheel eigenzinnige invulling van jouw vrijgezellenfeest! Om de vrijgezellenfeesten nét even dat beetje meer te bieden heeft Jacksart een arrangement op maat gemaakt. Inclusief borrel en hapjes. Verras de aanstaande bruid of bruidegom met een inspirerende workshop en onvergetelijke avond waar de creativiteit vanaf spat.

Het creatieve proces

Creativiteit is een van de leukste karaktereigenschappen om te ontwikkelen en daarnaast een perfecte eigenschap om een feestje te bouwen. Creativiteit is niet te bevatten in hokjes, en daarom gaan we bij Jacksart helemaal los en schilderen we puur op gevoel. Gebruik alle kleuren en ga er samen gezellig op los bij het meest creatieve vrijgezellenfeest in Deventer ooit! Je leert werken met verschillende soorten verf- en kunstenaarstechnieken en beleeft het unieke kunstenaarsgevoel in een echt groot schildersatelier. Het atelier is ook zeer geschikt voor grote groepen.

Praktische zaken rondom het vrijgezellenfeestje Deventer

Het minimaal aantal feestgangers voor jullie vrijgezellenfeest rondom Deventer is vijftien mensen maar mogelijk uit te breiden tot 150 personen!. De kosten zijn €49,- inclusief btw per deelnemer inclusief een doek van 60×80 cm. Als je liever een groter formaat doek wilt, kan je die upgraden in het atelier. Je creatieve talent mag je laten zien! Ga los met verf!

Vrijgezellenfeest rondom Deventer: de locatie

Het atelier van Jacksart ligt centraal gelegen in Apeldoorn. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Als je met de auto komt kan je gratis parkeren aan de achterzijde van het atelier. Voor verdere vragen mag je mij natuurlijk altijd berichten; info@jacksart.nl. Samen organiseren we het leukste en meest creatieve vrijgezellenfeest rondom Deventer.

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!