Workshop Apeldoorn

Ben je op zoek naar een creatieve workshop in Apeldoorn? Dan ben je bij het kunstatelier van Jack Liemburg aan het juiste adres! In Jack’s kleurrijke atelier spat de verf en creativiteit erop los!

In een creatieve workshop bij Jacksart kun je met je vrienden, vriendinnen of familie terecht voor een leuke en inspirerende middag of avond. Onder begeleiding van het Jacksart team maak je in 1,5 uur tijd een eigen kunstwerk in de kleurrijke stijl van Jack. Je leert werken met verschillende soorten verf en layers, en maakt kennis met een aantal technieken. De inspirerende begeleiding van het team en de sfeervolle omgeving van het atelier vol kunst, kleur en doeken, zorgen gegarandeerd voor inspiratie en creativiteit!

Invulling van de workshop in Apeldoorn

Jacksart heeft verschillende arrangementen voor zijn creatieve workshops in Apeldoorn. De open workshops vinden altijd op zondag plaats om 11:00. Deze workshops zijn ideaal om met een kleine of grote groep mensen aan mee te doen. Het atelier biedt ruimte genoeg om met je vrienden of familie een leuke middag of avond te hebben. Zeg nou zelf, er is toch niets leuker dan samen kliederen met verf, kwasten en rollers? En dan hou je er ook nog eens iets moois aan over!

Bij Jacksart denken we aan het milieu en aan uw gezondheid. Alle verfproducten die wij gebruiken zijn afbreekbaar. Er wordt geen gebruikgemaakt van spuitbussen en lakken, zodat ook deelnemers met astmatische klachten of zwangere vrouwen deel kunnen nemen aan onze leuke workshops. Trek je oude kleren en schoenen aan en ga creatief aan de slag!

Over Jacksart

Jack Liemburg werkt al 10 jaar als kunstenaar en performer van modern art. Zijn stijl is geheel eigen. In zijn werk maakt hij gebruik van zowel schilderkunst als fotografie.
Naast het maken van vrij werk, maakt Jack ook werk in opdracht. Zijn jaarlijkse productie betreft wel 200 tot 300 doeken. Max Verstappen en Danny en Daley blind zijn enkele bekende namen die werk van Jack in huis hebben. Bij Jacksart kun je terecht voor bedrijfsuitjes, kunstuitleen, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, kunst in opdracht en uiteraard voor het bezoeken van de galerie. Gegarandeerd een leuk uitje!

De locatie

De galerie van Jacksart kun je vinden in Apeldoorn. Jacksart ligt vrij centraal en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer je met de auto bent, kun je gratis parkeren aan voorzijde. Wil je liever een workshop dichter bij huis volgen? Ook dat kan! Jack en zijn team komen graag naar je toe!

Boek een workshop in Apeldoorn bij Jacksart

Zie jij een leuke en creatieve dag bij Jacksart met vrienden of familie wel zitten? Of heb je vragen? Neem contact op met Jacksart!

Lees meer >

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!