Workshop schilderen in Apeldoorn

Wil je een workshop schilderen in Apeldoorn volgen? Zoek dan niet verder. Je bent bij Jacksart geheel aan het juiste adres. Hier kan je een onvergetelijke art workshop beleven met vrienden, familie of wellicht wel samen met je partner. Bij Jacksart ga je in een echt kunstatelier aan de slag om de innerlijke kunstenaar in jullie naar voren te laten komen.

Je maakt een eigen kunstwerk gehuld in ‘Jack-stijl’. Dit doe je onder begeleiding van het Jacksart team. Heerlijk je creativiteit de vrije loop laten en werken met je handen. Het gaat niet om het eindresultaat, maar om het proces. Een workshop schilderen in Apeldoorn zal je niet snel vergeten! En anders herinnert het eindresultaat je hier wel aan. Weet je al waar je het kunstwerk gaat ophangen?

Creatieve workshop schilderen in Apeldoorn

Bij Jacksart ga je een creatieve workshop schilderen in Apeldoorn tegemoet. Je beleeft een inspirerende middag of avond. Het Jacksart team leert jullie om te schilderen in de typerende kleurrijke Jack stijl. Je ontdekt om met diverse soorten verf en layers te schilderen; wat altijd een uniek en verrassend effect oplevert. Bovendien maak je ook kennis met een aantal, waarschijnlijk nieuwe, technieken. De creativiteit spat van het doek af!

De Jacksart gallery hangt vol kunst, kleur en doeken die bijdragen aan het creatief proces en zijn als een ware inspiratiebron. Een workshop in Apeldoorn volgen was nog nooit zo leuk! Je kan na de workshop een Jack Liemburg kopen.

Workshop schilderen in Apeldoorn van het art team

Tijdens de workshop schilderen in Apeldoorn word je begeleid door het Jacksart team. Zij werken nauw samen met een kunstenaar in hart en nieren. Je word begeleid in het onthullen van jouw eigen stijl, gemixt met de typerende Jack-stijl. Typerend aan een Jacksart schilderij is dat ze doordrenkt zijn met kracht en passie en dat ze vaak een tikkeltje rebels zijn. Wat je veelal terugziet in de kunst is de combinatie van schilderstechnieken en fotografie; wat een haast surreëel beeld oplevert.

Zijn inspiratie haalt hij uit alledaagse dingen. Maar ook bijzondere ontmoeten, mooie reizen en ontroerende of juist opvallende muziek kunnen hem in een geïnspireerde flow brengen. De inspirerende elementen zijn altijd terug te vinden in de werken. Deze zijn geliefd over heel de wereld. Wilt u graag zelf een Jacksart kopen? Dat kan! Deze kan je naast je eigen schilderij ophangen!

Of je nu zakelijk of particulier een schilderworkshop in Apeldoorn wilt volgen; Jack heet je altijd van harte welkom! Wil je graag de kosten voor de workshop Jacksart weten? Bekijk ze gerust online!

Reserveer snel!

Wil je graag een workshop schilderen in Apeldoorn volgen? Reserveer dan snel. Jack heet je van harte welkom voor een heerlijke creatieve workshop. Heb je vragen en/ of opmerkingen? Neem dan gerust contact op!

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!