PREMIUM

De PREMIUM workshop schilderen van Jacksart

Wilt u voor uw bedrijf een boeiend bedrijfsuitje in Overijssel of Gelderland organiseren? Kom dan een schilderworkshop in Apeldoorn volgen van Jacksart! Tijdens de schilderworkshop krijgen u en uw collega’s les van een ervaren kunstenaar. Met een grote groep aan mensen waar u elke dag mee samenwerkt schilderen is een bijzondere ervaring en een fantastische teambuilding activiteit. Laat uw creativiteit de vrije loop gaan met dit bedrijfsuitje te Apeldoorn. Schilderen vormt een uitdaging en werkt stimulerend. Onder genot van een drankje en de gezelligheid van een grote groep werkt het echter ook zeer ontspannend. Dat maakt de workshop schilderen van Jacksart een bedrijfsuitje die nog lang herinnerd zal worden. Zou u graag meer informatie over de PREMIUM workshop schilderen ontvangen? Neem gerust eens contact op.

Het perfecte bedrijfsuitje te Apeldoorn

Zoekt u een bedrijfsuitje in Overijssel of nabij Gelderland voor een grote groep mensen? De PREMIUM workshop schilderen van Jacksart kunt u met een groep van maximaal 150 personen volgen. Jacksart heeft de beschikking over een zeer groot atelier, met een totale ruimte van meer dan 800 m2. Gedurende de schilderworkshop krijgt iedereen een eigen doek van 100×70 cm en werkt u ook aan een gezamenlijk kunstwerk op een doek van 100×150 cm. De duur van de schilderworkshop in Overijssel is anderhalf uur. Koffie en thee zitten bij de prijs inbegrepen. Jacksart biedt ook andere arrangementen aan. Zo kunt u de workshop schilderen combineren met een lunch of diner, of een borrel plate. Aan het eind van het bedrijfsuitje in Apeldoorn krijgt iedereen een kortingsbon mee, waarmee u 10% korting op kunstwerken van Jacksart krijgt.

Beleving: 1 ½ uur
Prijs: € 49,-

 

Bij te boeken:

Lunch + 1 drankjeDinner + 1 drankjeBorrel plate + 1 drankjeHuur ruimte
€ 15,95 p.p.€ 24,95 p.p.€ 9,95 p.p.€ 175,- per dagdeel

Overige drankjes op nacalculatie.
Workshop op locatie tegen een meerprijs mogelijk.
Alle bedragen zijn excl. BTW.

Jacksart

De workshop schilderen van Jacksart is een initiatief van kunstenaar Jack Liemburg. Jaren geleden besloot Jack zijn oude carrière gedag te zeggen en kunstenaar geworden. Inmiddels is hij uitgegroeid tot gevestigde kunstenaar wiens werken zowel in Nederland als daarbuiten worden bewonderd. Met de schilderworkshops, die aan particulieren gegeven worden en als bedrijfsuitje in Apeldoorn georganiseerd worden, probeert Jack mensen in contact te brengen met kunst. Tijdens de workshop maakt u uw eigen schilderij in de stijl waar Jack groot mee is geworden. Dat betreft een combinatie van fotografie en verscheidene schildertechnieken. De PREMIUM schilderworkshop is een bedrijfsuitje te Overijssel dat leuk is voor zowel jong en oud.

Aanmelden voor de schilderworkshop?

Om u aan te melden voor de workshop schilderen van Jacksart kunt u contact opnemen. Jacksart is telefonisch bereikbaar via 06 19947417, maar ook per e-mail of via het contactformulier op de website. Vraag gerust om meer informatie of een prijsopgave op maat.

 

Offerteaanvraag

Mail ons!