VIP ARTWORKSHOP (+ OPTIE: WEEKEND + HOTEL)

De VIP ART WORKSHOP (+ OPTIE: WEEKEND + HOTEL) van Jacksart is hét ideale bedrijfsuitje te Apeldoorn

Bent u zich aan het oriënteren voor een bijzonder bedrijfsuitje in Overijssel of Gelderland? Ontmoet de kunstenaar in u door middel van een schilderworkshop in Gelderland bij Jacksart! In een grote ruimte kunt u samen met uw collega’s een workshop schilderen krijgen van een kunstenaar die zowel werken in binnen- als buitenland verkoopt. Met het VIP arrangement kiest u voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Apeldoorn, inclusief diner en overnachting in een hotel. De VIP schilderworkshop garandeert een unieke ervaring die zorgt voor gezelligheid en ontspanning. Ook is de workshop schilderen uitdagend en stimuleert het teambuilding. Zou u graag meer informatie over het bedrijfsuitje te Apeldoorn ontvangen? Neemt u gerust eens contact op voor verdere informatie.

Een uniek bedrijfsuitje in Overijssel

De VIP artworkshop (+optie: weekend + hotel) van Jacksart is geschikt voor een groep van minimaal 20 tot maximaal 150 personen. De atelier van Jacksart bevat een ruimte van meer dan 800 m2 en er is dus plek voor een vrij grote groep mensen. Voor de duur van anderhalf uur kan iedereen op zoek gaan naar zijn of haar innerlijke kunstenaar. Iedereen krijgt een doek van 100×70 cm toegewezen. Met een kwast in de ene hand en een drankje in de andere kan iedereen vervolgens beginnen met zijn of haar kunstwerk. Koffie, thee en 2 drankjes per persoon (alcoholisch of frisfrank) zitten namelijk bij de prijs inbegrepen. Het bedrijfsuitje in Apeldoorn is echter niet na deze anderhalf uur afgelopen. Als u kiest voor het VIP arrangement volgt aansluitend een ArtDiner in ons atelier, alsmede een overnachting in het Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn op koninklijk niveau (+optie). Het gebruik van het zwembad en de sauna op vrijdagavond, zaterdagavond of zondagavond is inclusief. Alle medewerkers krijgen een kortingsbon van 25% (binnen drie maanden te gebruiken) op aanschaf van één of meerdere kunstwerken naar keuze van Jack in zijn atelier in Apeldoorn.

Beleving art workshop: 1 ½ uur
Prijs VIP Art workshop: € 150,-
Prijs VIP Art workshop incl. Weekend + Hotel: € 299,-

Overige drankjes op nacalculatie.
Workshop op locatie tegen een meerprijs mogelijk.
Alle bedragen zijn excl. BTW.
 

Een workshop schilderen van een gevestigde kunstenaar

Met dit bedrijfsuitje te Gelderland brengt u uzelf en uw collega’s in contact met de wereld van de kunst. Dat is ook de bedoeling van Jacksart. Namens Jacksart verzorgt Jack Liemburg de schilderworkshops. Deze gepassioneerde en energieke kunstenaar heeft jaren terug zijn vorige baan opgezegd om kunstenaar te worden. Vandaag de dag verkoopt Jack zijn kunstwerken, die fotografie met verschillende soorten schildertechnieken combineren, zowel in Nederland als in het buitenland. Tijdens de VIP schilderworkshop in Overijssel krijgt u de mogelijkheid om uw eigen kunstwerk te maken in de eigenzinnige stijl van Jack.

Contact opnemen

Ziet u in de VIP workshop schilderen van Jacksart het ideale bedrijfsuitje te Apeldoorn? Informeer dan gerust eens verder door contact op te nemen. Jacksart is telefonisch bereikbaar via 06 19947417, maar ook per e-mail of door middel van het contactformulier.

 

Offerteaanvraag

Mail ons!