Creatief kinderfeestje

Een leuk, creatief kinderfeestje organiseren? Wat dacht je van een schilderworkshop voor kinderen? Een origineel idee waarbij kinderen hun creativiteit kwijt kunnen. Het Jacksart team verwelkom iedereen met plezier! Wij hebben een groot atelier waar plek genoeg is om te schilderen en waar iedereen lekker zijn gang kan gaan.

Een creatief kinderfeestje bij Jacksart

Al jarenlang organiseert Jacksart kinderfeestjes in Apeldoorn. Onder begeleiding van het team van Jack gaan de kinderen aan de slag met verf en kwasten. Op een ontspannen manier leren de kinderen omgaan met verschillende verftechnieken en daarnaast worden ze ook vrij gelaten om zelf hun ideeën uit te werken. Er wordt individueel of gezamenlijk een prachtig kunstwerk gemaakt! En, hoe leuk is het dat de kinderen het kunstwerk na afloop gewoon mee mogen nemen naar huis!

Ingezonden foto.

De locatie van het kinderfeestje

Ons kunstatelier is gelegen in Apeldoorn aan de Vlijtseweg 134. Er is genoeg plek om te parkeren, maar het is daarnaast ook prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Belangrijke informatie van het kinderfeestje

Iedere woensdag- of zaterdagmiddag is het mogelijk om een kinderfeestje te organiseren voor kinderen vanaf 5 jaar. Het minimale aantal is 10 kinderen en de kosten zijn €20,- per kind. Er wordt gezorgd voor materialen en begeleiding.

Een kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 uur. Tijd genoeg om een prachtig kunstwerk te maken en natuurlijk ondertussen feest te vieren met taart, drinken en gezelligheid!

Aanvullende activiteiten

Naast kinderfeestjes kun je bij ons ook terecht voor:

Neem direct contact op!

Heb je nog vragen over het kinderfeestje bij Jacksart? Neem dan gerust contact met ons op! Je kan hieronder ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

*DOEKEN OPHALEN? U kunt uw doeken van de workshop ophalen in het atelier aan de Vlijtseweg 134 – HAL 18, 7317 AK Apeldoorn. De actuele tijden zijn hier te vinden.

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Mail ons!