Creatief kinderfeestje

Een leuk, creatief kinderfeestje organiseren? Wat dacht je van een schilderworkshop voor kinderen? Zo kunnen zij hun creativiteit kwijt en daarnaast is het een origineel idee voor een kinderfeestje. Bij Jacksart ben je hiervoor aan het juiste adres. Jacksart heeft een groot atelier waar plek genoeg is voor kinderen om te schilderen en waar ze lekker hun gang kunnen gaan.

Een creatief kinderfeestje bij Jacksart

Al jarenlang organiseert Jacksart kinderfeestjes in Apeldoorn. Onder begeleiding van het team van Jack gaan de kinderen aan de slag met verf en kwasten. Op een ontspannen manier leren de kinderen omgaan met verschillende verftechnieken en daarnaast worden ze ook vrij gelaten om zelf hun ideeën uit te werken. Er wordt individueel of gezamenlijk een prachtig kunstwerk! En, hoe leuk is het dat de kinderen het kunstwerk na afloop gewoon mee mogen nemen naar huis! Naast kinderfeestjes kun je ook terecht bij Jacksart voor:

Ingezonden foto.

De locatie van het kinderfeestje

Het atelier van Jacksart is gelegen in Apeldoorn en er is genoeg plek om te parkeren, maar het is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer. Het atelier is maar liefst 800 m2, dus er is zeker weten genoeg plek. Een kinderfeestje is elke woensdag- of zaterdagmiddag mogelijk voor kinderen vanaf 5 jaar. Het minimale aantal is 10 kinderen en de kosten zijn €20,- per kind. Er wordt gezorgd voor materialen en begeleiding. Een kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 uur. Tijd genoeg om een prachtig kunstwerk te maken en natuurlijk ondertussen feest te vieren met taart, drinken en gezelligheid!

Neem direct contact op!

Heb je nog vragen over het kinderfeestje bij Jacksart? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Laat je verassen door alle mogelijkheden van een kinderfeestje bij Jacksart!

Offerteaanvraag

 

*DOEKEN OPHALEN? U kunt uw doeken van de workshop ophalen in het atelier aan de Vlijtseweg 134 – HAL 18, 7317 AK Apeldoorn. De actuele tijden zijn hier te vinden.

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Mail ons!