Creatief kinderfeestje

Een leuk, creatief kinderfeestje organiseren? Wat dacht je van een schilderworkshop voor kinderen? Een origineel idee waarbij kinderen hun creativiteit kwijt kunnen. Het Jacksart team verwelkom iedereen met plezier! Wij hebben een groot atelier waar plek genoeg is om te schilderen en waar iedereen lekker zijn gang kan gaan.

Een creatief kinderfeestje bij Jacksart

Al jarenlang organiseert Jacksart kinderfeestjes in Apeldoorn. Onder begeleiding van het team van Jack gaan de kinderen aan de slag met verf en rollers. Op een ontspannen manier leren de kinderen omgaan met verschillende verftechnieken en daarnaast worden ze ook vrij gelaten om zelf hun ideeën uit te werken. Er wordt individueel of gezamenlijk een prachtig kunstwerk gemaakt! En, hoe leuk is het dat de kinderen het kunstwerk na afloop gewoon mee mogen nemen naar huis!

Ingezonden foto.

De locatie van het kinderfeestje

Ons kunstatelier is gelegen in Apeldoorn aan de Sprengenweg 15. Er is genoeg plek om te parkeren aan de achterzijde aan de Handelstraat.

Belangrijke informatie van het kinderfeestje

Iedere woensdag- of zaterdagmiddag is het mogelijk om een kinderfeestje te organiseren voor kinderen vanaf 5 jaar. Het minimale aantal is 10 kinderen en de kosten zijn €20,- per kind. Er wordt gezorgd voor materialen en begeleiding.

Een kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 uur. Tijd genoeg om een prachtig kunstwerk te maken en natuurlijk ondertussen feest te vieren met taart, drinken en gezelligheid!

Aanvullende activiteiten

Naast kinderfeestjes kun je bij ons ook terecht voor:

Neem direct contact op!

Heb je nog vragen over het kinderfeestje bij Jacksart? Neem dan gerust contact met ons op! Je kan hieronder ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

*DOEKEN OPHALEN? Klik hier voor meer informatie.

U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!