Workshop schilderen

Bent u op zoek naar een kleurrijke, creatieve happening of een leuke workshop schilderen in Gelderland samen met uw gezin, partner, vriend of vriendin? Wellicht heeft u nog nooit zo’n soort workshop gehad en wilt u graag iets nieuws uit proberen? Of heeft u vaker geschilderd en bent u benieuwd wat Jacksart u te bieden heeft met zijn workshop schilderen? Kunstenaar Jack Liemburg kan ongetwijfeld iets voor u betekenen. Voor verschillende gelegenheden organiseert hij in zijn ruime atelier in Apeldoorn of op locatie een scala aan creatieve workshops. Hij gunt u graag een kijkje in de keuken van zijn creatieve levensstijl. In zijn kleurrijke atelier aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn spat de verf en de creativiteit er regelmatig op los! Komt u ook een prachtig kunstwerk maken?

Wat krijgt u bij een workshop schilderen?

Tijdens een workshop schilderen bij Jacksart kunt u met uw vrienden, vriendinnen, uw partner of familie terecht voor een leuke en inspirerende middag of avond. Onder begeleiding van het Jacksart team maakt u in maximaal 1,5 uur tijd een eigen kunstwerk in de kleurrijke Jack stijl.

U leert bij de workshop schilderen in Apeldoorn werken met verschillende soorten verf- en kunstenaarstechnieken. Daarnaast beleeft u het unieke kunstenaarsgevoel in een echt atelier, waar hij op iedere woensdag- en vrijdagmiddag tijd vrij maakt voor deze workshops. Door het ruim 800 m2 grote atelier kunt u ook met zeer grote groepen bij Jacksart terecht.

De man achter de workshop schilderen

Bent u al klaar om met kwasten, verf en een doek aan de slag te gaan? Maar bent u benieuwd wie die artistieke man eigenlijk is achter uw workshop schilderen in Apeldoorn? Dat is creatieveling Jack Liemburg. Hij heeft ruim tien jaar lang ervaring als kunstenaar en performer van modern art. Hij gebruikt op zijn eigen manier allerlei verschillende thema’s voor zijn kunstwerken op doek, voornamelijk linnen van behoorlijk groot formaat. Hij legt bij iedere creatieve uitspatting zijn gevoel en ideeën in zijn werk, waardoor de meest kleurrijke creaties ontstaan die ondanks hun vrije vormen toch altijd goed herkenbaar zijn. Hoewel zijn stijl in zijn beginjaren veel overeenkomsten had met Lucebert, heeft hij vervolgens zijn eigen creatieve ontwikkeling doorgemaakt en gebruikt hij voor zijn kunstwerken zowel (eigen) fotografie als schilderkunst.

Tijdens zijn workshops ontvangt hij gezinnen met kinderen, vriendengroepen, vriendinnen en stelletjes. Tijdens het vormen van de creaties stimuleert en inspireert hij de deelnemers om hun creativiteit te gebruiken voor een persoonlijk schilderij. Met de inzet van je gevoel kom je tot de mooiste resultaten.

De prijzen voor een workshop schilderen in Apeldoorn

Lijkt u het gaaf om een workshop van Jacksart te volgen, koop dan hier uw ticket. Bij deze workshop schilderen in Gelderland betalen Volwassenen €29,- en kinderen t/m 12 jaar slechts €19,-. Dit is inclusief btw en inclusief een doek van 50×50 cm. Als u liever een groter formaat doek wilt, kunt u die altijd upgraden in het atelier.

*DOEKEN OPHALEN? U kunt uw doeken van de workshop ophalen in het atelier aan de Christiaan Geurtsweg 12. De actuele tijden zijn hier te vinden.

Bestel hier je ticket

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Mail ons!