Workshop schilderen

Beleef een leuke workshop schilderen in Gelderland samen met je gezin, partner, collega’s, vriend of vriendin. Het Jacksart team belooft je een kleurrijke en creatieve happening! Heb jij nog nooit zo’n soort workshop gehad en wil je graag iets nieuws uit proberen? Of heb je vaker geschilderd en ben je benieuwd wat het team achter Jacksart je te bieden heeft met onze schilderworkshop? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor je betekenen.

Workshop schilderen: schilder jouw eigen kunstwerk

Voor verschillende gelegenheden organiseren wij in het ruime atelier in Apeldoorn of op locatie een scala aan creatieve workshops. Wij gunnen jou graag een kijkje in de keuken van de creatieve levensstijl van Jacksart. In het kleurrijke kunstatelier aan de Vlijtseweg 134 in Apeldoorn spat de verf en de creativiteit er regelmatig op los. Schrijf je in voor een workshop schilderen en wellicht maak jij binnenkort ook een prachtig kunstwerk!

Wat krijg je bij een schilderworkshop van Jacksart?

Tijdens een workshop schilderen kun je met jouw vrienden, vriendinnen, collega’s, je partner of familie terecht voor een leuke en inspirerende middag of avond. Onder begeleiding van het Jacksart team maak je in maximaal 1,5 uur tijd een eigen kunstwerk in de kleurrijke Jack stijl.

Je leert bij de workshop schilderen in Apeldoorn werken met verschillende soorten verf- en kunstenaarstechnieken. Daarnaast beleef je het unieke kunstenaarsgevoel in een echt atelier. Waar het Jacksart team op iedere zondag tijd vrij maakt voor deze workshops. Door het grote atelier kun je ook met zeer grote groepen bij Jacksart terecht.

Gebruik je creativiteit voor een persoonlijk schilderij

Tijdens de workshops ontvangt het Jacksart team gezinnen met kinderen, vriendengroepen, vriendinnen en stelletjes. Tijdens het vormen van de creaties stimuleren en inspireren wij de deelnemers om hun creativiteit te gebruiken voor een persoonlijk schilderij. Met de inzet van je gevoel kom je tot de mooiste resultaten!

De bedenker van de schilderworkshops

De artistieke man achter de schilderworkshops is creatieveling Jack Liemburg. Hij heeft ruim tien jaar ervaring als kunstenaar en performer van modern art. Hij gebruikt op zijn eigen manier allerlei verschillende thema’s voor zijn kunstwerken op doek, voornamelijk linnen van behoorlijk groot formaat.

Hij legt bij iedere creatieve uitspatting zijn gevoel en ideeën in zijn werk. Waardoor de meest kleurrijke creaties ontstaan die ondanks hun vrije vormen toch altijd goed herkenbaar zijn. Hoewel zijn stijl in zijn beginjaren veel overeenkomsten had met Lucebert, heeft hij vervolgens zijn eigen creatieve ontwikkeling doorgemaakt. En gebruikt hij voor zijn kunstwerken zowel (eigen) fotografie als schilderkunst.

De prijzen voor een workshop schilderen in Apeldoorn

Lijkt je het gaaf om een workshop van het Jacksart team te volgen, koop dan hier jouw ticket. Bij deze workshop schilderen in Gelderland betalen volwassenen €39,- en kinderen t/m 12 jaar slechts €29,-. Dit is inclusief btw en inclusief een doek van 50×50 cm. Als je liever een groter formaat doek wilt, kun je die altijd upgraden in het atelier.

*DOEKEN OPHALEN? Klik hier voor meer informatie.

Bestel hier je ticket

U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!