Workshop schilderen

Ben je op zoek naar een kleurrijke, creatieve happening of een leuke workshop schilderen in Gelderland samen met je gezin, partner, vriend of vriendin? Wellicht heb je nog nooit zo’n soort workshop gehad en wil je graag iets nieuws uit proberen? Of heb je vaker geschilderd en ben je benieuwd wat Jacksart je te bieden heeft met zijn workshop schilderen? Kunstenaar Jack Liemburg kan ongetwijfeld iets voor je betekenen. Voor verschillende gelegenheden organiseert hij in zijn ruime atelier in Apeldoorn of op locatie een scala aan creatieve workshops. Hij gunt jouw graag een kijkje in de keuken van zijn creatieve levensstijl. In zijn kleurrijke atelier aan de Vlijtseweg 134 in Apeldoorn spat de verf en de creativiteit er regelmatig op los! Kom je ook een prachtig kunstwerk maken?

Wat krijg je bij een workshop schilderen?

Tijdens een workshop schilderen bij Jacksart kun je met uw vrienden, vriendinnen, uw partner of familie terecht voor een leuke en inspirerende middag of avond. Onder begeleiding van het Jacksart team maak je in maximaal 1,5 uur tijd een eigen kunstwerk in de kleurrijke Jack stijl.

Je leert bij de workshop schilderen in Apeldoorn werken met verschillende soorten verf- en kunstenaarstechnieken. Daarnaast beleef je het unieke kunstenaarsgevoel in een echt atelier, waar het Jacksart team op iedere zondag tijd vrij maakt voor deze workshops. Door het ruim 800 m2 grote atelier kun je ook met zeer grote groepen bij Jacksart terecht.

De man achter de workshop schilderen

Ben je al klaar om met kwasten, verf en een doek aan de slag te gaan? Maar ben je benieuwd wie die artistieke man eigenlijk is achter uw workshop schilderen in Apeldoorn? Dat is creatieveling Jack Liemburg. Hij heeft ruim tien jaar lang ervaring als kunstenaar en performer van modern art. Hij gebruikt op zijn eigen manier allerlei verschillende thema’s voor zijn kunstwerken op doek, voornamelijk linnen van behoorlijk groot formaat. Hij legt bij iedere creatieve uitspatting zijn gevoel en ideeën in zijn werk, waardoor de meest kleurrijke creaties ontstaan die ondanks hun vrije vormen toch altijd goed herkenbaar zijn. Hoewel zijn stijl in zijn beginjaren veel overeenkomsten had met Lucebert, heeft hij vervolgens zijn eigen creatieve ontwikkeling doorgemaakt en gebruikt hij voor zijn kunstwerken zowel (eigen) fotografie als schilderkunst.

Tijdens zijn workshops ontvangt hij gezinnen met kinderen, vriendengroepen, vriendinnen en stelletjes. Tijdens het vormen van de creaties stimuleert en inspireert hij de deelnemers om hun creativiteit te gebruiken voor een persoonlijk schilderij. Met de inzet van je gevoel kom je tot de mooiste resultaten.

De prijzen voor een workshop schilderen in Apeldoorn

Lijkt je het gaaf om een workshop van Jacksart te volgen, koop dan hier uw ticket. Bij deze workshop schilderen in Gelderland betalen Volwassenen €39,- en kinderen t/m 12 jaar slechts €29,-. Dit is inclusief btw en inclusief een doek van 50×50 cm. Als je liever een groter formaat doek wilt, kun je die altijd upgraden in het atelier.

*DOEKEN OPHALEN? Je kan de doeken van de workshop ophalen in het atelier aan de Vlijtseweg 134 – HAL 18, 7317 AK Apeldoorn. De actuele tijden zijn hier te vinden.

Bestel hier je ticket

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Mail ons!