Workshop schilderen

Ben je op zoek naar een kleurrijke, creatieve happening? Beleef een leuke workshop schilderen in Gelderland samen met je gezin, partner, vriend of vriendin! Heb jij nog nooit zo’n soort workshop gehad en wil je graag iets nieuws uit proberen? Of heb je vaker geschilderd en ben je benieuwd wat het Jacksart team je te bieden heeft met hun schilderworkshop? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor je betekenen!

Voor verschillende gelegenheden organiseert het Jacksart team in het ruime atelier in Apeldoorn of op locatie een scala aan creatieve workshops. Wij gunnen jouw graag een kijkje in de keuken van de creatieve levensstijl van Jacksart. In het kleurrijke atelier aan de Vlijtseweg 134 in Apeldoorn spat de verf en de creativiteit er regelmatig op los! Kom jij binnenkort ook een prachtig kunstwerk maken?

Wat krijg je bij een workshop schilderen?

Tijdens een workshop schilderen kun je met jouw vrienden, vriendinnen, je partner of familie terecht voor een leuke en inspirerende middag of avond. Onder begeleiding van het Jacksart team maak je in maximaal 1,5 uur tijd een eigen kunstwerk in de kleurrijke Jack stijl.

Je leert bij de workshop schilderen in Apeldoorn werken met verschillende soorten verf- en kunstenaarstechnieken. Daarnaast beleef je het unieke kunstenaarsgevoel in een echt atelier, waar het Jacksart team op iedere zondag tijd vrij maakt voor deze workshops. Door het grote atelier kun je ook met zeer grote groepen bij Jacksart terecht.

De man achter de schilderworkshop

De artistieke man achter de schilderworkshop is creatieveling Jack Liemburg. Hij heeft ruim tien jaar ervaring als kunstenaar en performer van modern art. Hij gebruikt op zijn eigen manier allerlei verschillende thema’s voor zijn kunstwerken op doek, voornamelijk linnen van behoorlijk groot formaat.

Hij legt bij iedere creatieve uitspatting zijn gevoel en ideeën in zijn werk, waardoor de meest kleurrijke creaties ontstaan die ondanks hun vrije vormen toch altijd goed herkenbaar zijn. Hoewel zijn stijl in zijn beginjaren veel overeenkomsten had met Lucebert, heeft hij vervolgens zijn eigen creatieve ontwikkeling doorgemaakt en gebruikt hij voor zijn kunstwerken zowel (eigen) fotografie als schilderkunst.

Tijdens de workshops ontvangt het Jacksart team gezinnen met kinderen, vriendengroepen, vriendinnen en stelletjes. Tijdens het vormen van de creaties stimuleren en inspireren zij de deelnemers om hun creativiteit te gebruiken voor een persoonlijk schilderij. Met de inzet van je gevoel kom je tot de mooiste resultaten!

De prijzen voor een workshop schilderen in Apeldoorn

Lijkt je het gaaf om een workshop van het Jacksart team te volgen, koop dan hier jouw ticket. Bij deze workshop schilderen in Gelderland betalen volwassenen €39,- en kinderen t/m 12 jaar slechts €29,-. Dit is inclusief btw en inclusief een doek van 50×50 cm. Als je liever een groter formaat doek wilt, kun je die altijd upgraden in het atelier.

*DOEKEN OPHALEN? Je kan de doeken van de workshop ophalen in het atelier aan de Vlijtseweg 134 – HAL 18, 7317 AK Apeldoorn. De actuele tijden zijn hier te vinden.

Bestel hier je ticket

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Mail ons!