Vrijgezellenfeest

Gaat u binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren voor een vriend(in)? Organiseer een onvergetelijke dag en kom naar Jacksart! Bij Jacksart kunt u terecht voor een creatieve schilderworkshop, waarbij de verf en creativiteit eraf spat! Kies ook voor een unieke, eigenzinnige invulling voor het vrijgezellenfeest. Tijdens de workshop leert u allemaal verf- en kunsttechnieken. Daarnaast is het atelier van Jack groot genoeg voor een grote groep: ideaal dus! De workshops worden gegeven door Jack Liemburg: een kunstenaar met een eigen en onnavolgbare manier van kunstbeleving! Het is een feit dat u veel zult leren tijdens de workshop wat betreft kunst!

Een uniek vrijgezellenfeest bij Jacksart

Jack heeft veel ervaring op het gebied van schilderworkshops. Regelmatig worden de workshops gegeven aan verschillende soorten groepen. Voor het vrijgezellenfeest is een speciaal arrangement ontwikkeld, inclusief borrel en hapjes. Een grote verassing voor de bruid of bruidegom zal het zeker weten zijn: een inspirerende workshop en een gezellige avond! Per deelnemer kost de workshop €49,- inclusief een doek van 60×80 cm. Mocht u een groter doek willen, kunt u het doek upgraden in het atelier. Het minimale aantal deelnemers is 15 personen. Naast vrijgezellenfeesten kunt u ook terecht bij Jacksart voor:

  • Kinderfeestjes;
  • Bedrijfsuitje;
  • Kunstuitleen;
  • Kust in opdracht;
  • Het bezoeken van mijn gallery.

De locatie van het vrijgezellenfeest

Het grote atelier van Jacksart is gelegen in Apeldoorn. Er is voldoende plek om te parkeren aan de achterzijde van het gebouw. Daarnaast is het ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Doordat het atelier 800 m2 groot is, kunnen er ook grote groepen terecht. Op naar een avond vol met creativiteit en gezelligheid!

Neem direct contact op!

Heeft u nog vragen over een vrijgezellenfeest bij Jacksart? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Laat u ook verassen door alle mogelijkheden van een vrijgezellenfeest bij Jacksart!

Offerteaanvraag

 

*DOEKEN OPHALEN? U kunt uw doeken van de workshop ophalen in het atelier aan de Vlijtseweg 134 – HAL 18. De actuele tijden zijn hier te vinden.

 

Mail ons!