Workshop voor bedrijven

Ben je op zoek naar een workshop voor bedrijven? Jacksart zorgt voor een creatieve invulling van je workshop, bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit. Hierbij wordt de invulling van elke workshop geheel aangepast op jullie wensen en organisatiedoelen.

Je kan een van onze workshops voor bedrijven organiseren voor een productlancering, een kick off meeting, jaarvergadering, salesmeeting, of gewoon een ontspannend uitje voor je medewerkers.

Workshop voor bedrijven aangepast voor jouw doel

Welk doel je workshop ook heeft, het Jacksart team zorgt voor een invulling die naadloos aansluit op je wensen. Een workshop door het Jacksart team staat garant voor creativiteit, schilderkunst en een heleboel motivatie. In het inspirerende atelier ontstaat bij de bedrijfsworkshops al snel groepsspirit, samenwerking en verbondenheid.

Workshop voor bedrijven met een blijvend resultaat

Jouw medewerkers en collega’s werken in de workshop voor bedrijven aan een eigen kunstwerk, of in kleine groepen aan een gezamenlijk kunstwerk. In dit kunstwerk kunnen ook doelstellingen of de missie van het bedrijf verwerkt worden. In deze workshops maken we er vaak gebruik van om bijvoorbeeld de doelen van de organisatie of onderlinge afspraken te benadrukken en deze te verwerken in een schilderij. Zo ontstaat commitment bij de afspraken en verbinding met elkaar en de organisatie. Bovendien is het kunstwerk een mooie herinnering aan de doelen die gezamenlijk overeengekomen zijn.

Arrangementen en maatwerk

In het kleurrijke atelier van Jacksart kan je zowel met een klein team als met een grote groep mensen terecht voor je bedrijfsworkshop. De ruimte is geschikt voor zeer grote groepen om te schilderen, te presenteren en met elkaar te eten en te drinken. Wij bieden verschillende arrangementen, afhankelijk van je wensen en budget. Met of zonder drank en diner. Heb je andere wensen? Dan zorgen wij voor een arrangement op maat. Aan jou de keuze!

Locatie van jullie workshop

Het kunstatelier van Jacksart vind je in Apeldoorn aan de Vlijtseweg 134. het is centraal gelegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Als je met de auto komt kan je gratis parkeren aan de bij het atelier.

Wil je liever op je eigen locatie een workshop voor bedrijven organiseren? Ook dat kan. Het Jacksart team komt graag naar je bedrijf of een andere locatie om daar de creatieve workshop te begeleiden.

Laat je verrassen en inspireren. Kijk hier naar de verschillende mogelijkheden & arrangementen voor jouw bedrijfsuitje of neem direct contact met ons op.

Lees meer >

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!