Kunst in Apeldoorn

Dynamische kunst in Apeldoorn

Mooie en unieke kunst in Apeldoorn vind je bij galerie Jacksart van kunstenaar Jack Liemburg. Aanschouw zijn officiële online artwork collectie of neem een kijkje in zijn online artshop, allebei te vinden op deze website. Hier kun je ook bestaande popart schilderijen kopen van Jack of een kunstwerk op maat laten maken door de onnavolgbare kunstschilder.

Maak kennis met de schitterende kunstwerken van kunstenaar Jack Liemburg. Heb jij een kunstopdracht voor de kunstschilder? Kom dan met Jack in contact, stuur een e-mail naar info@jacksart.nl of vul het contactformulier in. Op 085-1119599 is Jack telefonisch bereikbaar, let wel: alléén doordeweeks van 08.30 tot 17.30 uur.

  • Certificaat van echtheid
  • Gratis verzending
  •  Levertijd van 14 dagen na ontvangst betaling

Wat maakt de kunst van Jack Liemburg in Apeldoorn zo bijzonder?

Als kunstenaar én popart performer heeft Jack Liemburg een zeer kenmerkende stijl: een combinatie van fotografie en schildertechnieken met heel veel kleurgebruik. Dit verbindt Jack ook nog eens met indrukwekkende onderwerpen en de kwetsbare rauwe schoonheid van het alledaagse leven. In zijn popart kunstwerken vertaalt Jack zijn eigen gevoelens en denkbeelden met eenvoudige thema’s (o.a. series, beroemdheden en historische figuren), samen wordt dit een kleurrijke creatie.

Een van de bekendste schilderijen van Jack Liemburg is ‘De Nacht Wacht Op Ons Lief’. In dit kunstwerk staan de grootste Nederlandse schilderwerken afgebeeld en gecombineerd met modern art. Meer kunst in Apeldoorn vind je in de online artshop.

 

Kunst in Apeldoorn
Een schilderij laten maken door Jack Liemburg

Over Jack Liemburg: kunstenaar in Apeldoorn

Jack Liemburg is al meer dan 10 jaar actief als kunstenaar in Apeldoorn. Hij wordt door kenners omschreven als een kunstschilder die op geheel eigen en ongeëvenaarde wijze een kunstbeleving biedt. Zijn kunstwerken zijn doorspekt met zijn passie, kracht en rebellie.

Kunstenaar Jack haalt zijn inspiratie uit het alledaagse, maar ook uit bijzondere ontmoetingen, reizen en muziek. Al deze elementen zijn terug te vinden in zijn unieke schilderijen die als ware statements van de muur spatten.

Eigenzinnige kunstschilder in Apeldoorn

Kunstschilder Jack Liemburg neemt mensen die naar zijn kunst in Apeldoorn kijken mee naar onbekende dimensies. Ieder kunstwerk van Jack brengt je in vervoering en je fantasie neemt het van je over. Er wordt een schouwspel in de wereld gecreëerd door een ongekend kleurenpallet. Hierbij herenigt kunstenaar Jack Liemburg het bovennatuurlijke en alledaagse in zijn fascinerende kunstwerken. Er is niemand die dit kan zoals Jack Liemburg, kunstschilder in Apeldoorn.

we-love-the-city-because-its-how-we-live_140x200_MOBIEL

Ontvang een persoonlijk schilderij van Jack Liemburg

Ben je in de ban geraakt van de unieke kunstwerken van Jack Liemburg? De kunstenaar maakt ook kunst in opdracht. Dus mocht je een idee hebben over een persoonlijk schilderij, leg dit dan gerust voor aan Jack. Geef je wensen, thema en eventueel beeldmateriaal aan hem door, dan gaat de kunstenaar voor jou aan de slag in zijn galerie in Apeldoorn.

Een kunstwerk op maat wordt hoe dan ook persoonlijk, uniek en bijzonder. Het kan een prachtige herinnering zijn aan een bijzondere situatie of persoon. Kunst op maat kan al gerealiseerd worden vanaf €2500,-.

Galerie Jacksart: bekijk de kunst in Apeldoorn

De kunst van kunstschilder/kunstenaar Jack Liemburg staat tentoongesteld in zijn galerie in Apeldoorn. Je bent van harte welkom bij galerie Jacksart aan de Sprengenweg 15 te Apeldoorn. Elke zaterdag is de galerie geopend voor bezoekers, van 11.00 tot 14.00 uur. Wil je een privé afspraak maken met kunstschilder Jack in Apeldoorn om over zijn kunst te praten? Dat is mogelijk, geef het vooral door via het contactformulier op de website.

Kunst kopen in Apeldoorn

Als je geïnteresseerd bent in kunst in Apeldoorn is kunstenaar Jack Liemburg de aangewezen man. Bekijk de Jacksart collectie popart kunstwerken op de website en bestel online een schilderij naar keuze. Wil je een kunstwerk op maat laten maken door Jack? Bel dan even naar 085-1119599 of stuur een e-mail naar info@jacksart.nl.