Over ons

Jack

Kunstenaar Jack Liemburg onderscheidt zich door creatieve uniciteit met een symbiose van fotografische schilderkunst en combineert dit met zijn voorliefde voor groteske monumentale onderwerpen en de kwetsbare rauwe schoonheid van het alledaagse. Niets is wat het lijkt en zonder conventies plooit Jack als een sjamaan gewapend met symbolische trommels en ongekend kleurenpalet de wereld in een schouwspel waarin de kijker als een ontdekkingsreiziger wordt meegevoerd naar onbekende dimensies waarin de fantasie tot volle wasdom kan komen. Ieder kunstwerk van Jack is een belevenis, een dynamisch avontuur dat je in vervoering brengt, een blueprint van the dark & the bright side of the moon, energetisch en poëtisch tegelijk. Een handreiking om met de niet alledaagse werkelijkheid in contact te komen met de kennis en kracht van andere werelden waarmee we veelal onbewust in verbinding staan. Jacksart herenigt het bovennatuurlijke en alledaagse in zijn fascinerende kunstwerken, onnavolgbaar zoals alleen Jack dat kan.

Uw kunstenaar voor Pop Art

Of u nu een mooi pop art kunst- of uniek kunstwerk wenst: Jacksart geniet van het maken van ieder kunstwerk. Het verwerken van uw wensen en ideeën in bijvoorbeeld een schilderij gemixt met mijn stijl is iedere keer weer een leuke ontdekkingstocht. Mijn naam is Jack Liemburg en ik ben al tien jaar kunstenaar en performer van modern art. Ik vertaal alledaagse thema’s op grote linnen doeken, dit doe ik op geheel eigen wijze. Zo vertaal ik mijn eigen gevoelens en denkbeelden in kleurrijke creaties. Deze hebben altijd een hoog herkenbaarheidsgehalte! Kijkt u naar mijn schilderijen en denkt u ‘dat lijkt wel een foto?’. Dat kan goed kloppen! Ik mix graag (eigen) fotografie werk met mijn schilderkunst. Dit doe ik voor mijzelf, maar ook op basis van bestellingen. Jaarlijks produceer ik zo’n 200 tot 300 doeken. Deze vinden hun eindbestemming bij binnenlandse- en buitenlandse galeries, maar ook bij particulieren. Wilt u zelf een door mij gemaakt schilderij kopen? Dat kan! Bekijk mijn creaties online of doe gerust een aanvraag.

Kunst op maat

Bij Jack Liemburg kunt u ook een schilderij laten maken. Op basis van uw eigen beeldmateriaal, ideeën of een bepaald thema maakt Jack speciaal voor u een persoonlijk schilderij. Uniek, bijzonder en helemaal in de kenmerkende stijl van Jack.