DE NACHT WACHT OP ONS

3,450.00

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. Deze ‘DE NACHT WACHT OP ONS’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

Het schilderij: De Nachtwacht op ons

Het kunstwerk “De nacht wacht op ons” is gemaakt door kunstenaar Jack Liemburg, eigenaar van galerie Jacksart in Apeldoorn. Jacks eigen versie van De Nachtwacht is fenomenaal. Met de verftechnieken van nu brengt Jack de originele werken van oude meesters nieuw leven in. Zo zie je op dit schilderij niet alleen de schutters van Rembrandt van Rijn, maar ook het melkmeisje van Johannes Vermeer. Deze Nederlandse schilderwerken worden gecombineerd met modern art.

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het aanzien van het schilderij “De nacht wacht op ons” van Jack Liemburg? Koop dan De Nachtwacht van Jacksart. Je hebt de keuze uit: 100-140 cm of 140-200 cm canvas epoxy. Benieuwd naar meer schilderijen van Jack Liemburg? Bekijk de art collectie op de website.

Jack Liemburg en zijn eigen Nachtwacht

Jack Liemburg staat erom bekend dat hij de meesterwerken van grootse Nederlandse schilders combineert met de kwetsbare rauwe schoonheid van het alledaagse. Hierbij gebruikt hij een ongekend kleurenpalet. Dit zie je ook terug bij “De nacht wacht op ons”. Ben je geïntrigeerd geraakt door Jacks versie van De Nachtwacht? Bestel het schilderij en ontvang een certificaat van echtheid.

Galerie Jacksart heeft een speciale art collectie genaamd Kunstwerken Oude Meesters. Bewonder de bijzondere schilderijen op de website of bezoek de galerie in Apeldoorn.