Schilderij laten maken

Schilderij laten maken door Jack Liemburg

Wil jij een schilderij laten maken? Dat kan kunstenaar Jack Liemburg van galerie Jacksart voor jou doen. Het voordeel van een kunstwerk laten maken is dat je jouw eigen beeldmateriaal en ideeën erin kunt verwerken. Daarnaast kan de kunst op maat in een bepaald thema gemaakt worden. Jack Liemburg maakt speciaal voor jou een persoonlijk schilderij, dit kan een portret zijn of iets anders.

Het schilderij zal uniek, bijzonder en helemaal in de stijl van Jack Liemburg worden, maar uiteraard zijn jouw wensen leidend. Er kunnen diverse redenen zijn waarom jij een schilderij bij Jacksart wilt laten maken. Wat deze reden ook is, Jack Liemburg gaat voor jou graag aan de slag.

Wil jij een persoonlijk schilderij laten maken door Jack Liemburg? Neem dan direct contact op met Jacksart. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen, je belt dan tijdens kantooruren naar 085-1119599.

Persoonlijk schilderij laten maken

Vele mensen zijn je al voorgegaan en hebben een schilderij laten maken bij Jacksart, waaronder een aantal bekende Nederlanders. Zo hebben tv-persoonlijkheid Gordon, voetballer Daley Blind en zangers Frans Duits en René Froger een persoonlijk schilderij van Jack Liemburg aan de muur hangen. Een schilderij in opdracht laten maken is uniek, het kunstwerk zal een aanwinst zijn voor jouw interieur. Wil jij ook eigen kunst aan de muur? Neem contact op!

Kunst in opdracht aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Certificaat van echtheid
  • Gratis verzending
  •  Levertijd van 14 dagen na ontvangst betaling

Kom langs in de Jacksart galerie in Apeldoorn

Het is geen enkel probleem om een schilderij in opdracht te laten maken middels telefonisch contact, maar je bent ook van harte welkom in de Jacksart galerie in Apeldoorn. Hier kun je de eerder gemaakte kunstwerken van Jack Liemburg in het echt bekijken en inspiratie opdoen voor jouw persoonlijke, op maat gemaakte schilderij. Een kunstwerk laten maken wordt zo nog echter!

Indien je toch een bestaand schilderij zou willen kopen, kun je deze online bekijken in de artshop. Je kunt ook online een schilderij bestellen. Deze wordt gratis verzonden en je ontvangt een certificaat van echtheid. Wil je langskomen in de Jacksart galerie in Apeldoorn? Neem dan contact op voor een afspraak. De Jacksart galerie is vrijdag, zaterdag en zondag open voor publiek.

Schilderij laten maken

Popart schilderij laten maken

Je kunt bij Jack Liemburg diverse soorten schilderijen laten maken. Een popart schilderij laten maken behoort ook tot de mogelijkheden. Jack heeft zich gespecialiseerd in popart en kan ook jouw thema in zo’n schilderij verwerken. Bij popart worden hedendaagse thema’s verwerkt in een schilderij door middel van voorwerpen die je in het alledaagse leven tegenkomt.

Bij popart wordt de consumptiemaatschappij in beeld gebracht en uitvergroot. Hierbij wordt vaak humor gebruikt. Bij jouw unieke schilderij kan Jack Liemburg door middel van popart jouw onderwerpen verwerken in een schilderij dat spreekt tot jouw verbeelding.

Kunstwerk laten maken geïnspireerd op de Oude Meesters

Ben jij groot fan van de klassieke Oude Meesters als Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer en René Magritte? Dan kun je ook een kunstwerk laten maken geïnspireerd op de Oude Meesters. Dit zijn schilderijen met een humoristische twist. De wereldberoemde kunstwerken De Nachtwacht, Het meisje met de parel, Het melkmeisje en Le Fils de l'Homme zijn door Jack Liemburg in een modern art jasje gegoten. Natuurlijk in de kenmerkende Jack Liemburg stijl. Dit kan ook met jouw kunstwerk: Jack gebruikt jouw favoriete meesterwerk en maakt er een modern spektakel van met felle kleuren, quotes en bijzondere gasten. Kunst met een knipoog!

Kunst in Apeldoorn

Werkwijze bij een schilderij in opdracht

Jack Liemburg werkt bij het schilderij dat je door hem in opdracht laat maken met jouw eigen beeldmateriaal, ideeën en thema’s. Het schilderij of portret wordt speciaal voor jou persoonlijk, uniek en bijzonder gemaakt. Uiteraard wordt het een kunstwerk in de eigen, kenmerkende stijl van Jack. Het schilderij of portret kan een prachtige herinnering zijn aan een gebeurtenis of een persoon. Het laten maken van een schilderij op maat kan vanaf €7450,-. Jack zal vragen naar jouw wensen en zijn visie erop laten schijnen. Vraag nu een offerte aan, dan kunnen we aan de slag!

Over Jack Liemburg

Jack Liemburg is al tien jaar kunstenaar en performer van modern art, zijn schilderijen hangen in zowel binnenlandse als buitenlandse galeries. Zijn unieke kunstvorm, waarbij hij fotobewerking en schildertechnieken combineert, is onderscheidend in de kunstwereld. Ieder kunstwerk dat Jack produceert is een belevenis, een dynamisch avontuur dat je in vervoering brengt. Als je naar zijn kunst kijkt, wordt je meegenomen naar onbekende dimensies. Jouw fantasie kan hier tot volle wasdom komen. Door middel van een ongekend kleurenpalet wordt een schouwspel in de wereld gecreëerd.

Jack Liemburg vertaalt op geheel eigen wijze alledaagse thema's op grote linnen doeken. In elk schilderij stopt Jack zijn eigen gevoel en denkbeelden. Op deze manier worden het kleurrijke creaties. Jack herenigt het bovennatuurlijke en het alledaagse in zijn unieke en bijzondere kunstwerken. Er is niemand die dit kan zoals Jack.

Wat is de prijs?

Kunstwerk in opdracht
Basis inclusief kunstwerk 140 x 200        €7450,-
Basis inclusief kunstwerk 150 x 300        €9450,-
Art wall , muurvullend  3 x 4  mtr           €14.900,-
Art wall, muurvullend  3 x 10 mtr           €17.900,-

Afwijkende maten of projecten op aanvraag.

Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een persoonlijk schilderij door Jack Liemburg ben je wellicht ook benieuwd naar de prijs. De prijzen voor de originele Jacksart schilderijen beginnen vanaf € 2695,-. Je vindt alle prijzen op de pagina’s kunstcollectie en artshop. Bekijk deze pagina's ook voor inspiratie voor jouw eigen schilderij!

Naast het kopen van een schilderij kun je er ook een leasen. Een schilderij leasen van Jack Liemburg kan voor een vaste periode van vijf jaar. Je betaalt een maandelijks bedrag dat 3% van de waarde van het schilderij is (exclusief btw). Na die vijf jaar krijg je de mogelijkheid het kunstwerk aan te kopen tegen een percentage van 10% over de oorspronkelijke waarde.

Neem contact op of bezoek de galerie in Apeldoorn

Wil jij een persoonlijk schilderij laten maken? Neem dan direct contact op met Jack Liemburg om de mogelijkheden en je wensen te bespreken. Je kunt op vrijdag, zaterdag en zondag langskomen in de Jacksart galerie in Apeldoorn. Het adres is Sprengenweg 15. Kom je liever op een ander moment langs? Neem dan contact met ons op voor een privé afspraak. Je kunt tijdens kantooruren bellen naar 085-1119599.

Een kunstwerk laten maken door kunstenaar Jack Liemburg

Wat kost een schilderij in opdracht?

De kosten van een schilderij in opdracht laten maken liggen hoger dan die van een niet in opdracht gemaakt Jacksart schilderij. De prijs van een persoonlijk schilderij van Jack Liemburg begint bij € 6450,-. 

In welke stijlen kan ik een schilderij laten maken?

Bij kunstenaar Jack Liemburg kun je een schilderij in verschillende stijlen laten maken. Denk hierbij aan een popart schilderij, een schilderij in de stijl van de oude meesters of een andere stijl. Heb je specifieke wensen met betrekking tot de stijl van jouw toekomstige schilderij? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we het.

Wat is de werkwijze bij het laten maken van een schilderij?

Bij een schilderij in opdracht werkt Jack Liemburg met jouw beeldmateriaal, ideeën en thema’s. Op deze manier wordt het schilderij of portret zowel persoonlijk als uniek. Heb je specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.