Kunst in opdracht

Schilderij laten maken

Wil je een schilderij laten maken? Dat kan kunstenaar Jack Liemburg voor jou doen. Het voordeel van kunst op maat is dat je jouw eigen beeldmateriaal en ideeën kunt laten verwerken. Daarnaast kan de kunst ook in een bepaald thema gemaakt worden. Jack maakt speciaal voor jou een persoonlijk schilderij.

Het schilderij zal uniek, bijzonder en helemaal in de stijl van Jack worden. Precies zoals jij dat wil dus. Er kunnen diverse redenen zijn waarom jij een persoonlijk, op maat gemaakt, schilderij bij Jack wilt bestellen. Wat deze reden ook is, Jack gaat voor jou aan het werk.

Wil jij een persoonlijk schilderij laten maken door Jack Liemburg? Neem dan direct contact met hem op. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt uiteraard ook telefonisch contact met hem opnemen. Je belt dan tijdens kantooruren naar 085-1119599.

 

  • Certificaat van echtheid
  • Gratis verzending
  •  Levertijd van 14 dagen na ontvangst betaling

Kunst in opdracht aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom langs in de Jacksart galerie

Het is geen enkel probleem om een schilderij in opdracht te laten maken middels telefonisch contact, maar je bent ook van harte welkom in de Jacksart galerie in Apeldoorn. Hier kun je de eerder gemaakte kunstwerken van Jack Liemburg in het echt bekijken en inspiratie opdoen voor jouw persoonlijke, op maat gemaakte schilderij.

Indien je toch een bestaand schilderij zou willen kopen, kun je deze online bekijken in de artshop. Je kunt ook online een schilderij bestellen. Deze wordt gratis verzonden. Wil je langskomen in de Jacksart galerie in Apeldoorn? Neem dan contact op voor een afspraak. De Jacksart galerie is op zaterdag geopend van 11:00 tot 14:00 uur.

AFTER THE WOLGA WE GO TO IBIZA - 100 x 200 cm - €3950

Laat een popart schilderij maken

Je kunt bij Jack diverse soorten schilderijen laten maken. Een popart schilderij behoort tot deze mogelijkheden. Jack heeft zich gespecialiseerd in popart en kan ook jouw thema in zo’n schilderij verwerken. Bij popart worden hedendaagse thema’s verwerkt in een schilderij, door middel van voorwerpen die je in het alledaagse leven tegenkomt.

Bij popart wordt de consumptiemaatschappij in beeld gebracht en uitvergroot. Hierbij wordt vaak humor gebruikt. Bij jouw unieke schilderij kan Jack door middel van popart jouw onderwerpen verwerken in een schilderij dat spreekt tot jouw verbeelding.

Werkwijze bij een schilderij in opdracht

Jack werkt bij het schilderij dat je door hem in opdracht laat maken met jouw eigen beeldmateriaal, ideeën en thema’s. Het schilderij wordt voor jou persoonlijk, uniek en bijzonder gemaakt. Uiteraard wordt het een schilderij in de eigen, kenmerkende stijl van Jack. Het schilderij kan een prachtige herinnering zijn aan een gebeurtenis of een persoon. Het laten maken van een schilderij op maat kan vanaf €2500,-.

Over Jack Liemburg

Jack is al tien jaar kunstenaar. Zijn unieke kunstvorm, waarbij hij fotobewerking en schildertechnieken combineert, is onderscheidend in de kunstwereld. Ieder kunstwerk dat Jack produceert is een belevenis. Als je naar zijn kunst kijkt, wordt je meegenomen naar onbekende dimensies. Jouw fantasie kan hier tot volle wasdom komen. Door middel van een ongekend kleurenpalet wordt een schouwspel in de wereld gecreëerd.

In Jack zijn kunst vertaalt hij alledaagse thema’s, op zijn eigen manier. In elk schilderij stopt Jack zijn eigen gevoel en denkbeelden. Op deze manier worden het kleurrijke creaties. Jack herenigt het bovennatuurlijke en het alledaagse in zijn unieke en bijzondere kunstwerken. Er is niemand die dit kan zoals Jack.

Neem direct contact op

Wil je een schilderij laten maken? Neem dan direct contact op met Jack om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt op zaterdag langskomen in de galerie in Apeldoorn. Kom je liever op een ander moment? Neem dan contact op voor een afspraak. Je kunt tijdens kantooruren bellen naar 085-1119599.

Kunstenaar Jack Liemburg
Translate »