Categories

Kunstwerken Oude Meesters

Toont alle 12 resultaten

De art kussens worden geleverd met een stevig binnenkussen.

 

De art kussens worden geleverd met een stevig binnenkussen.

DE NACHT WACHT OP ONS

1,495.002,195.00

Het schilderij “De nacht wacht op ons” van Jack Liemburg is een schitterende bewerking van De Nachtwacht. Het wereldberoemde meesterwerk van Rembrandt van Rijn. Jack vertaalt het originele werk op geheel eigen wijze. Het verleden en het hier en nu ontmoeten elkaar.

Le fils de l’homme in een modern en humoristisch jasje. Ook leuk als cadeau!

DE NACHT WACHT OP ONS LIEF

1,495.002,195.00

Met de verftechnieken van nu brengt Jack de originele werken van oude meesters nieuw leven in.
De prachtige neutrale kleuren passen in elke woonkamer of keuken en is een echte eyecatcher.

Jacksart beer met de mooiste boodschap.

Een gaaf t-shirt van Jacksart met kleurrijke print. Van goede kwaliteit.

  • Maat M
  • Unisex
  • Artprint van Jack

Jacksart decoratiestuk. Geef je interieur een luxe uitstraling.

Deze Jacksart kalf is op zoek naar een nieuwe baas!

MILK AND HONEY

1,795.00

Het melkmeisje van Johannes Vermeer. Een van de bekendste schilderijen ter wereld. Geheel aangepast naar deze tijd knalt dit levendige kunstwerk bij jou van de muur. Deze blikvanger is daarom niet voor niets erg populair.

De kleuren springen er echt uit bij dit kunstwerk. Daarom is het niet voor niets zo in trek bij vele mensen. Twee oude meesters teruggebracht in één kunstwerk. Had je voorheen een saaie kale muur, hang dit schilderij aan je wand en je hebt een echte blikvanger!

Oude meesters met een knipoog

Bij Jacksart kunt u oude meesters met een knipoog kopen. U kent ongetwijfeld de oude schilderijen van de Nachtwacht, het Melkmeisje of Le Fils de l’Homme. Kunstenaar Jack Liemburg giet de oude meesters in een nieuw jasje en combineert hier ook meesters bij. Dit is een zeer uniek kunstwerk om aan de muur te hangen in uw huis.

De moderne oude meesters zijn zeer kleurrijk en krijgen een volledig nieuwe dimensie. Hierdoor kunt u uren naar het schilderij kijken en dan nog steeds nieuwe elementen ontdekken. De schilderijen zijn volledig aangepast naar de huidige tijd, waardoor er prachtige kunstwerk een eyecatcher in uw woonkamer is. De kunst knalt van de muur bij u in de woonkamer.

Oude meesters kopen bij Jacksart

  • Certificaat van echtheid;
  • Gratis verzending;
  • Levertijd van 14 dagen na ontvangst betaling;
  • Schilderijen in opdracht – geheel naar wens.

Neem direct contact op met Jacksart om de oude meesters in een modern jasje in zijn galerie in Apeldoorn te komen bekijken. In de online artshop hebt u al een goed overzicht maar de schilderijen komen in het echt het beste tot hun recht.

Oude meesters modern

Hebt u zich ooit afgevraagd hoe de oude meesters er uit zouden zien als ze in de huidige tijd geschilderd zouden zijn? Jack Liemburg van Jacksart brengt deze gedachte tot leven. Hij heeft de oude meesters in een modern art jasje gegoten, waardoor ze een heel nieuwe dimensie krijgen. Hierbij gebruikt hij de verftechnieken van nu en verwerkt hij een humoristische ondertoon. Hierdoor worden de schilderijen een echte eyecatcher voor in de woonkamer.

Naast deze oude meesters heeft Jack Liemburg ook mixed media kunstwerken. Ook deze kunt u in de galerie naar alle lust bekijken en aanschaffen voor in uw eigen woonkamer.

Kleurrijke moderne oude meesters

Jack Liemburg maakt veel gebruik van felle kleuren, waardoor de oude schilderijen een modern jasje krijgen en zeer kleurrijk worden. Dit in tegenstelling tot de originele schilderijen, die veel subtieler zijn. Voor het maken van de moderne oude meesters, combineert Jack Liemburg de oude meesters met de verftechnieken van nu. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een moderne oude meester met de prachtige neutrale kleuren van toen. Ook met deze kleuren is het schilderij nog een echte eyecatcher in uw woonkamer of keuken.

Modern gecombineerd met oud

Moderne kunst is tegenwoordig zeer populair, maar ook de oude meesters mogen niet vergeten worden. Deze kunt u uiteraard in het museum bekijken, maar hoe leuk is het als een oude meester gewoon bij u in de woonkamer hangt, in een modern jasje? Jack Liemburg combineert de oude meesters met de kunst van nu, waardoor de oude meesters in een modern jasje gegoten worden. De schilderijen worden op canvas gemaakt, in combinatie met epoxy. U kunt tevens diverse formaten kiezen.

Kunstwerken kopen in de online shop

De oude meesters met een knipoog kunt u gewoon via de webwinkel van Jack Liemburg bestellen. Bekijk hierboven de diverse moderne oude meesters en kies welke u het mooiste vindt. Vervolgens gaat u naar de pagina van de desbetreffende oude meester modern en kiest u het formaat waarop u het schilderij wilt hebben. U voegt het vervolgens toe aan uw winkelwagen, en rekent online af. U krijgt de bestelling dan zo snel mogelijk bij u thuis geleverd. Jack Liemburg garandeert van een levertijd van maximaal 14 dagen na het ontvangen van de betaling. De prijzen op de website zijn inclusief verzendkosten. Levering gaat via een geselecteerde koerier of pakketbezorger.

Kom langs in de galerie

Wilt u de prachtige schilderijen en moderne oude meesters in het echt bekijken? Dat kan in de galerie van Jacksart. Deze is op zaterdag geopend van 11:00 tot 14:00. Wilt u op een ander tijdstop komen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Wenst u meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

Wat verstaan we onder een 'oude meester'?

Een oude meester is een oud en bekend schilderij, zoals de Nachtwacht of het Melkmeisje.

Wat is een oude meester met een knipoog?

Een oude meester met een knipoog is een oude meester die in een nieuw jasje wordt gestoken. Soms worden oude meesters hierbij gecombineerd. De knipoog staat voor dat er een humoristische ondertoon wordt gebruikt. 

Hoe worden de oude meesters in een nieuw jasje gestoken?

De oude meesters worden in een nieuw jasje gestoken door verftechnieken van nu te gebruiken. Soms worden oude meesters gecombineerd in één schilderij. Bij Jacksart kun je kunst in opdracht laten maken.

12
Translate »