Categories

Oude Meesters met een knipoog

Toont alle 14 resultaten

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. Dit ‘Meisje met de Parel art Kussen’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. Deze ‘DE NACHT WACHT OP ONS’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. Dit ‘Meisje met de Parel art Kussen’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. Deze ‘DE NACHT WACHT OP ONS’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. De ‘I LOVE YOU BEAR’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. Deze ‘FOR LOVE’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

Een gaaf t-shirt van Jacksart met kleurrijke print. Van goede kwaliteit.

  • Maat M
  • Unisex
  • Artprint van Jack

MILK AND HONEY

1,995.00

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. De ‘MILK AND HONEY’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. De ‘ZIJ MAAKT MIJ BLIJ’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. De ‘HOME IS WHERE THE HEART IS’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. De ‘THE LAST SUPPER’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. Deze ‘VOOR ALTIJD WIJ BEER’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. De ‘CHOOSE LIFE!’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

De collectie oude meesters met een knipoog zet beroemde kunstwerken in een nieuw jasje. De ‘KALF ZOEKT BAAS’ zal een opvallende en unieke toevoeging zijn in het interieur van een ruimte. Bekijk de hele collectie en kom er achter hoe kunst van de oude meesters herleeft kan worden!

Oude meesters met een knipoog

Bij kunstgalerie Jacksart vind je bijzondere Oude Meesters met een knipoog. Je kent ongetwijfeld de wereldberoemde kunstwerken De Nachtwacht, Het melkmeisje, Het meisje met de parel en Le Fils de l’Homme. Kunstenaar Jack Liemburg giet deze Oude Meesters in een nieuw jasje en combineert hier ook de Meesters bij. De Oude Meesters zijn zeer unieke kunstwerken om thuis aan de muur te hangen.

De moderne Oude Meesters zijn zeer kleurrijk en creëren een volledig nieuwe dimensie. Hierdoor kun je uren naar het schilderij blijven kijken en dan nog steeds nieuwe elementen ontdekken. De schilderijen zijn volledig aangepast naar de huidige tijd, waardoor het prachtige kunstwerk een eyecatcher in de ruimte is. De kunst knalt van de muur!

Oude Meesters met een knipoog kopen bij Jacksart

  • Certificaat van echtheid;
  • Gratis verzending;
  • Levertijd van 14 dagen na ontvangst betaling;
  • Schilderijen in opdracht – geheel naar wens.

Neem direct contact op met Jacksart om de Oude Meesters in een modern jasje te komen bekijken in de galerie in Apeldoorn. In de online artshop heb je al een goed overzicht, maar de schilderijen komen in het echt het beste tot hun recht.

Oude Meesters in een modern jasje

Heb jij je ooit afgevraagd hoe de Oude Meesters eruit zouden zien als ze in de huidige tijd geschilderd zouden zijn? Jack Liemburg van Jacksart brengt deze gedachte tot leven. Hij heeft de Oude Meesters in een modern art jasje gegoten, waardoor ze een heel nieuwe dimensie krijgen. Hierbij gebruikt hij de verftechnieken van nu en verwerkt hij een humoristische ondertoon. Hierdoor worden de schilderijen een echte eyecatcher voor in de woonkamer, keuken, hal, werkruimte of slaapkamer.

Naast deze Oude Meesters met een knipoog heeft Jack Liemburg ook mixed media kunstwerken en popart schilderijen. Bovendien doet Jack ook aan kunst in opdracht. Je kan een schilderij laten maken in de karakteristieke stijl van Jack. Alle kunstwerken kun je in de galerie in alle rust bekijken en aanschaffen voor in huis of op kantoor.

Kleurrijke moderne Oude Meesters

Jack Liemburg maakt veel gebruik van felle kleuren, waardoor de oude schilderijen een modern jasje krijgen en zeer kleurrijk worden. Dit in tegenstelling tot de originele schilderijen, die veel subtieler zijn. Voor het maken van de moderne Oude Meesters, combineert Jack Liemburg de oude schilderijen met de verftechnieken van nu. Uiteraard kun je ook kiezen voor een moderne Oude Meester met de prachtige neutrale kleuren van toen. Ook met deze kleuren is het schilderij nog een echte eyecatcher in je huis.

Modern gecombineerd met oud

Moderne kunst is tegenwoordig zeer populair, maar ook de Oude Meesters mogen zeker niet vergeten worden. De schilderijen kun je uiteraard in het museum bekijken, maar hoe leuk is het als een Oude Meester gewoon bij je in de woonkamer hangt? Jack Liemburg combineert de Oude Meesters met de kunst van nu, waardoor de Oude Meesters in een modern jasje gegoten worden. De schilderijen worden op canvas gemaakt, in combinatie met epoxy. Je kunt tevens diverse formaten kiezen.

De Nacht Wacht Op Ons

Een van de bekendste Oude Meesters van Jack Liemburg is De Nacht Wacht Op Ons. Een schitterende bewerking van De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Op dit schilderij zie je niet alleen de schutters uit het meesterwerk, ook Het Melkmeisje van Johannes Vermeer is erin verwerkt. Hoe bijzonder is dat: twee kunstwerken ineen! Net als bij de andere Oude Meesters is dit schilderij gecombineerd met modern art, bestaande uit kwetsbare rauwe schoonheid. De Oude Meesters verdienen stuk voor stuk een mooi plekje aan de muur!

De kunstwerken koop je in de online shop

De Oude meesters met een knipoog kun je gewoon via de webwinkel van Jack Liemburg bestellen. Bekijk hierboven de diverse moderne Oude Meesters en kies welke je het mooiste vindt. Vervolgens ga je naar de pagina van het desbetreffende Oude Meester kunstwerk en kies je het formaat waarop je het schilderij wilt hebben. Je voegt het vervolgens toe aan je winkelwagen, en rekent online af. Je krijgt de bestelling dan zo snel mogelijk bij je thuis geleverd. Jack Liemburg garandeert een levertijd van maximaal 14 dagen na het ontvangen van de betaling. De prijzen op de website zijn inclusief verzendkosten. Levering gaat via een geselecteerde koerier of pakketbezorger.

Kom langs in de galerie

Wil je de prachtige schilderijen en moderne Oude Meesters met een twist in het echt bekijken? Dat kan in de galerie van Jacksart. Deze is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend op afspraak. Wil je liever op een ander tijdstip komen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Wens je meer informatie? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Wat verstaan we onder een 'Oude Meester'?

Een Oude Meester is een oud en bekend schilderij, zoals De Nachtwacht, Het meisje met de parel of Het melkmeisje.

Wat is een Oude Meester met een knipoog?

Een Oude Meester met een knipoog is een bekend oud kunstwerk dat in een nieuw jasje wordt gestoken door kunstenaar Jack Liemburg. Soms worden Oude Meesters hierbij gecombineerd. De knipoog staat voor dat er een humoristische ondertoon wordt gebruikt.

Hoe worden de Oude Meesters in een nieuw jasje gestoken?

De Oude Meesters worden in een nieuw jasje gestoken door verftechnieken van nu te gebruiken. Soms worden Oude Meesters gecombineerd in één schilderij. Bij Jacksart in Apeldoorn kun je kunst in opdracht laten maken.

14