Categories

Art Objects

Toont alle 14 resultaten

NACHTWACHT WITH GIRL IN GOLD DRESS

195.00395.00

Ontdek een wereld waarin meesterwerken en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komen beroemde kunstwerken tot leven in 3D in de vorm van snoep. Zo komt hier de ‘NACHTWACHT WITH GIRL IN GOLD DRESS’ opnieuw tot leven in een nieuwe samenstelling. Art candy is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

MELKMEISJE

195.00395.00

Ontdek een wereld waarin meesterwerken en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komen beroemde kunstwerken tot leven in 3D in de vorm van snoep. Zo komt hier het ‘MELKMEISJE’ opnieuw tot leven in een nieuwe samenstelling. Art candy is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

DIA DE LOS MUERTOS

195.00395.00

Ontdek de wereld waarin kunst en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komt snoep in 3D, in een nieuwe samenstelling tot leven. De ‘DIA DE LOS MUERTOS’ is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de hele collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

MOET & CHANDON GOLD

195.00395.00

Ontdek de wereld waarin kunst en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komt snoep in 3D, in een nieuwe samenstelling tot leven. De ‘MOET & CHANDON GOLD’ is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de hele collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

Ontdek de wereld waarin kunst en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komt snoep in 3D, in een nieuwe samenstelling tot leven. De ‘I LOVE YOU BEAR’ is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de hele collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

MEISJE MET DE PAREL

195.00395.00

Ontdek een wereld waarin meesterwerken en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komen beroemde kunstwerken tot leven in 3D in de vorm van snoep. Zo komt hier het ‘MEISJE MET DE PAREL’ opnieuw tot leven in een nieuwe samenstelling. Art candy is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

LOW HANGING FRUIT

195.00395.00

Ontdek de wereld waarin kunst en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komt snoep in 3D, in een nieuwe samenstelling tot leven. De ‘LOW HANGING FRUIT’ is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de hele collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

ANGEL RED

195.00395.00

Ontdek de wereld waarin kunst en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komt snoep in 3D, in een nieuwe samenstelling tot leven. De ‘ANGEL RED’ is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de hele collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

ANGEL GOLD

195.00395.00

Ontdek de wereld waarin kunst en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komt snoep in 3D, in een nieuwe samenstelling tot leven. De ‘ANGEL GOLD’ is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de hele collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

MOET & CHANDON GIRL

195.00395.00

Ontdek de wereld waarin kunst en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komt snoep in 3D, in een nieuwe samenstelling tot leven. De ‘MOET & CHANDON GIRL’ is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de hele collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

MAASTRICHT ANGEL

195.00395.00

Ontdek de wereld waarin kunst en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komt snoep in 3D, in een nieuwe samenstelling tot leven. De ‘MAASTRICHT ANGEL’ is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de hele collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

BODY TALK

195.00395.00

Ontdek de wereld waarin kunst en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komt snoep in 3D, in een nieuwe samenstelling tot leven. De ‘BODY TALK’ is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de hele collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

ANGEL YELLOW

195.00395.00

Ontdek de wereld waarin kunst en zoetigheid samenkomen. In de categorie art candy komt snoep in 3D, in een nieuwe samenstelling tot leven. De ‘ANGEL YELLOW’ is een unieke toevoeging als interieur stuk in een ruimte en een ware eyecatcher. Ontdek de hele collectie en bekijk hoe art candy je smaak voor kunst kan veranderen!

Art candy is een accessoire dat het uiterlijk heeft van een toffee candy. Deze Candy-art sculptures zijn zeer exclusief en zijn een ware eye-catcher in ieder interieur. Dit kunstwerk staat prachtig in een vitrinekast of op een sokkel en zie je niet in ieder interieur terug. Bekijk de sculpturen op de website of bewonder ze in het echt in de Jacksart gallery in Apeldoorn. Wat vind je bijvoorbeeld van de Melkmeisje art candy, low hanging fruit, of het angel art kunstwerk?

Art candy toffee

Art candy is een drie-dimensionaal sculptuur dat de vorm heeft van toffee candy. De candy art is gemaakt van plexiglas dat aan de binnenzijde op hoogwaardige manier bedrukt is en in de vorm van een snoepje gevouwen wordt. Het uiteindelijke kunstwerk is op een RVS sokkel geplaatst en beschikt uiteraard over de signature van Jack. De kunstwerken die ik maak in mijn gallery zijn stuk voor stuk kleurrijk, exclusief en trekken de aandacht, waar ze ook staan. Of het kunstwerk nou in een vitrinekast staat of op een sokkel: het is een echte eye-catcher. Dit maakt het mooi verpakte kunstwerk een ideaal cadeau om te geven aan een dierbare, of aan jezelf.

Gemaakt van plexiglas en in verschillende maten

De candy art is gemaakt van plexiglas dat aan de binnenzijde op hoogwaardige manier bedrukt is. Dankzij dit materiaal kunt u het kunstwerk gemakkelijk schoonmaken met een natte doek. Wel zo gemakkelijk! De art candy kunstwerken zijn beschikbaar in twee verschillende maten: 33 en 60 cm.

Bekijk de kunstwerken uit ons assortiment

Zie jij een van mijn art candy kunstwerken al pronken in je interieur, of wil je de art candy graag cadeau doen? Bekijk de art candy scupturen van mijn hand en kies de maat naar wens. Uiteraard is het op afspraak ook mogelijk om mijn werk te bewonderen in de gallery in Apeldoorn of Maastricht. Hier kun je ook de kunstwerken met oude meesters en pop-art schilderijen bekijken die ik in opdracht maak. Neem voor het maken van een afspraak gerust contact op door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.

Wat is Art Candy?

Art Candy is een unieke en innovatieve vorm van kunst waarbij traditionele schildertechnieken worden toegepast op snoepgoed. Het resultaat is eetbare kunst die zowel visueel aantrekkelijk als smakelijk is.

Waar kan ik Art Candy-producten vinden?

Art Candy-producten, gemaakt door Jacksart, zijn te vinden op de website en op locatie. Je kunt de website bezoeken om hun assortiment te bekijken en te bestellen.

Kan ik op maat gemaakte Art Candy-bestellingen plaatsen?

Ja, Jacksart biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte Art Candy-bestellingen te plaatsen. Je kunt contact opnemen met Jacksart via de website om je specifieke wensen te bespreken en een uniek Art Candy-kunstwerk te laten maken.

Hoe kan ik contact opnemen met Jacksart voor Art Candy?

Neem contact op met Jacksart via het contactformulier op de website of bel naar 085-1119599 voor vragen over Art Candy.

14