Particulier

Een keer meedoen met een spetterende art workshop bij Jack in zijn atelier?

Beleef een onvergetelijke art workshop met vriend(inn)en, partner, familie, als vrijgezellenfeestje of gewoon omdat je daar zin in hebt!

In maximaal 1,5 uur tijd maak jij je eigen kunstwerk in de kleurrijke Jack stijl. Je leert werken met verschillende soorten verf- en kunstenaarstechnieken en beleeft het unieke kunstenaarsgevoel in een echt atelier. Aanmelden kan via onze webshop. De open workshops zijn altijd op zondag om 11.00. Voor groepen vanaf 25 personen kan elke dag een workshop worden georganiseerd op afspraak. Vraag hiervoor een offerte aan via de link hieronder.

Offerteaanvraag voor groepen vanaf 25 personen.

Doe je liever iemand een workshop cadeau? Dat kan! Cadeaubonnen voor workshops zijn te verkrijgen in het atelier of aan te vragen via ons contactformulier.

Wij denken aan het milieu en uw gezondheid, al onze verfproducten zijn afbreekbaar. Spuitbussen en lakken worden niet gebruikt zodat ook klanten met astmatische verschijnselen of zwanger moeiteloos kunnen deelnemen aan de workshops. Trek oude kleding/schoenen aan of neem een wegwerp-overall mee.

Klik hier om uw tickets te bestellen in onze webshop!

*DOEKEN OPHALEN? Je kan je doeken van de workshop ophalen in het atelier aan de Vlijtseweg 134. De actuele tijden zijn hier te vinden.

Schilderworkshop

Schilderworkshop
Bekijk meer >

Creatief kinderfeestje

Creatief kinderfeestje
Bekijk meer >

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest
Bekijk meer >
Mail us!