Workshop Apeldoorn

Workshop Apeldoorn

Ben je op zoek naar een creatieve workshop in Apeldoorn? Dan ben je bij het atelier van Jack Liemburg aan het juiste adres! In Jack’s kleurrijke atelier spat de verf en creativiteit erop los!

In een creatieve workshop bij Jacksart kun je met je vrienden, vriendinnen of familie terecht voor een leuke en inspirerende middag of avond. Onder begeleiding van Jack en zijn team maak je in 1,5 uur tijd een eigen kunstwerk in de kleurrijke stijl van Jack. Je leert werken met verschillende soorten verf en layers, en maakt kennis met een aantal technieken. De inspirerende begeleiding van het team en de sfeervolle omgeving van het atelier vol kunst, kleur en doeken, zorgen gegarandeerd voor inspiratie en creativiteit!

Invulling van de workshop in Apeldoorn

Jacksart heeft verschillende arrangementen voor zijn creatieve workshops in Apeldoorn. De open workshops vinden altijd op zondag plaats om 11:00. Deze workshops zijn ideaal om met een kleine of grote groep mensen aan mee te doen. Het atelier van Jacksart is 800 m2 en biedt dan ook ruimte genoeg om met je vrienden of familie een leuke middag of avond te hebben. Zeg nou zelf, er is toch niets leuker dan samen kliederen met verf, kwasten en rollers? En dan hou je er ook nog eens iets moois aan over!

Bij Jacksart denken we aan het milieu en aan uw gezondheid. Alle verfproducten die wij gebruiken zijn afbreekbaar. Er wordt geen gebruikgemaakt van spuitbussen en lakken, zodat ook deelnemers met astmatische klachten of zwangere vrouwen deel kunnen nemen aan onze leuke workshops. Trek je oude kleren en schoenen aan en ga creatief aan de slag!

Over Jacksart

Jack Liemburg werkt al 10 jaar als kunstenaar en performer van modern art. Zijn stijl is geheel eigen. In zijn werk maakt hij gebruik van zowel schilderkunst als fotografie.
Naast het maken van vrij werk, maakt Jack ook werk in opdracht. Zijn jaarlijkse productie betreft wel 200 tot 300 doeken. Max Verstappen en Danny en Daley blind zijn enkele bekende namen die werk van Jack in huis hebben. Bij Jacksart kun je terecht voor bedrijfsuitjes, kunstuitleen, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, kunst in opdracht en uiteraard voor het bezoeken van de galerie. Gegarandeerd een leuk uitje!

De locatie

De galerie van Jacksart kun je vinden in Apeldoorn. Jacksart ligt vrij centraal en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer je met de auto bent, kun je gratis parkeren aan de achterzijde van Jacksart. Wil je liever een workshop dichter bij huis volgen? Ook dat kan! Jack en zijn team komen graag naar je toe!

Neem contact op met Jacksart!

Zie jij een leuke en creatieve dag bij Jacksart met vrienden of familie wel zitten? Of heb je vragen? Neem contact op met Jacksart!

Lees meer >

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op
Vrijblijvende offerte aanvragen?
Mail us!