Schilderworkshop

Bent u op zoek naar een creatieve happening of een leuke schilderworkshop in Apeldoorn? In Jack’s kleurrijke atelier spat de verf en de creativiteit er op los!

In een workshop bij Jacks Art kunt u met vrienden, vriendinnen, partner of familie terecht voor een leuke en inspirerende middag of avond. Onder begeleiding van het Jacksart team maakt u in maximaal 1,5 uur tijd maakt u een eigen kunstwerk in de kleurrijke Jack stijl. U leert werken met verschillende soorten verf- en kunstenaarstechnieken en beleeft het unieke kunstenaarsgevoel in een echt atelier. Het atelier is meer dan 800 m2 groot, dus ook zeer geschikt voor grote groepen.

Volwassenen betalen €39,- en kinderen t/m 12 jaar slechts €20,-. Dit is inclusief btw inclusief een doek van 60×80 cm. Als u liever een groter formaat doek wilt, kunt u die upgraden in het atelier.

*U kunt uw doeken ophalen in het atelier aan de Vlijtseweg 134 – HAL 18 op woensdagavond van 19.00 t/m 21.00 uur en op zondagmiddag van 12.00 t/m 16.00 uur.

Boek hier direct uw workshop!

U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Vlijtseweg 134 – HAL 18
7317 AK Apeldoorn

Mail us!