Kinderfeestje Gelderland | Jacksart

Wil je een creatief en origineel kinderfeestje in Gelderland organiseren? Iets wat je niet snel zou doen met andere verjaardagspartijtjes? Kom dan naar Jacksart in Apeldoorn. Het atelier van Jack Liemburg is de perfecte plaats om creativiteit en originaliteit te combineren. Laat de kinderen zich uitleven op doeken met verf en rollers. Schilderen is de perfecte manier om de creativiteit en fantasie in kinderen naar boven te krijgen. Ondertussen is er natuurlijk volop tijd om feest te vieren met een speciale verjaardagstaart, frisdrank en veel gezelligheid!

Het allerleukste kinderfeestje in Gelderland

In het grote en kleurrijke atelier van Jacksart in Apeldoorn kunnen de kinderen zich volledig uitleven. Onder begeleiding van het Jacksart team gaan ze aan de slag om samen of alleen een mooi kunstwerk te maken, volledig zoals ze dat zelf willen. Het allerleukste kinderfeestje in Gelderland dus!

Verven en tekenen zijn manieren waarop kinderen de wereld kunnen ontdekken. Zij doen hiermee nieuwe belevenissen op of drukken hun verwerkte ervaringen uit. Daarnaast ontplooien ze natuurlijk volledig hun creativiteit. Bij Jacksart kunnen ze spontaan en ongedwongen zichzelf ontplooien. Uiteraard gebeurt dit als een echt feestje met taart, frisdrank en koekjes. Hiermee wordt het verjaardagspartijtje van een uw kind dus een echt feest!

Praktische zaken rondom het kinderfeestje

Een kinderfeestje in Gelderland bij Jacksart is mogelijk op elke woensdag- of zaterdagmiddag. Op deze dagen zijn wij beschikbaar voor het leukste en meest creatieve kinderfeestje. Wij organiseren kinderfeestjes voor kinderen vanaf 5 jaar, dit in verband met de veiligheid, met een minimumaantal van 10 kinderen.

In het atelier van kunstenaar Jack Liemburg spat de verf en creativiteit er op los en één ding is zeker: het is een geheel eigenzinnige invulling van je kinderfeestje! En wat is er nou leuker dan na afloop van het kinderfeestje je eigen kunstwerk mee naar huis te nemen?

Het kinderfeestje duurt ruim anderhalf uur; lang genoeg om een mooi kunstwerk te maken en ondertussen feest te vieren met taart, drinken, en gezelligheid. Niks moet en (bijna) alles mag.

Kinderfeestje in Gelderland: de locatie

Het atelier van Jacksart ligt centraal gelegen in Apeldoorn Gelderland. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Als je met de auto komt kun je gratis parkeren aan de achterzijde van het atelier. Voor verdere vragen kan je altijd contact met ons opnemen door te bellen of gebruik te maken van het contactformulier.

U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!