Personeelsuitje in Gelderland

Bent u als de verantwoordelijke aangesteld om een origineel personeelsuitje in Gelderland te verzorgen voor u en uw collega’s? Best een pittig klus nietwaar!? U wilt uiteraard iets vinden waar iedereen blij van wordt, maar wat ook past bij het bedrijf én wat de teambuilding kan bevorderen. Wij hebben hét bedrijfsuitje in Gelderland voor u gevonden! Waarom volgt u geen workshop schilderen bij Jacksart? Het ultieme personeelsuitje in Apeldoorn! Op een creatieve en inspirerende manier gaan jullie samen als collega’s lekker aan de slag. In Jack’s atelier worden al geruime tijd leuke personeelsuitjes in omgeving Apeldoorn georganiseerd. Dit kan zowel met 20 personen tot maar liefst 150 personen! Maak gezamenlijk een schilderij in 150 minuten, of individueel! Samen beleven jullie het ultieme kunstenaarsgevoel, waarbij er diverse gemengde verf- en kunstenaarstechnieken aan bod komen. Wellicht heeft u vooraf een doel voor ogen met het kunstwerk; zoals het visueel vertalen van de doelstellingen van de organisatie. Hoe mooi is het dat dit als een tastbaar iets opgehangen kan worden in het bedrijf. Een statement om altijd op terug te kunnen blikken!

Gepersonaliseerd personeelsuitje in Gelderland

Bij Jacksart heeft u de mogelijkheid tot het ondergaan van een gepersonaliseerd personeelsuitje in Gelderland. Uiteraard wordt er hierbij eerst goed geluisterd naar de wensen van uw organisatie. Misschien is dit een origineel personeelsfeest wel de manier om elkaar als collega’s in een ontspannen omgeving beter te leren kennen. Wellicht zit er juist een meer serieuze kant aan zo’n origineel teamuitje in Gelderland. Dit kan van alles zijn! Van een kick-off meeting tot aan teambuilding of productlancering. De focus van de workshop bij Jacksart ligt altijd op het organisatiedoel van die dag. Deze wordt vervolgens gehuld in de typerende Jack-stijl! Voor een origineel personeelsfeest moet u bij Jacksart wezen!

Diverse arrangementen voor personeelsuitje in Gelderland

Een personeelsuitje in Gelderland is bij Jacksart altijd een succes gebleken! Iedere dag ziet u uw collega’s, maar wel altijd in een werksetting. Het kan ontzettend leuk zijn om een personeelsuitje te organiseren in Gelderland om elkaar ook op een compleet andere manier te leren kennen; op een creatieve manier! Hiervoor bent u bij Jacksart geheel aan het juiste adres. Dit teamuitje in Gelderland met het werk is allesbehalve saai of suf, eerder onwijs uitdagend!

Ontdek ons atelier van 800m2

Het atelier waar u komt te schilderen is gevestigd in Apeldoorn. In deze riante ruimte van maar liefst 800 m2 kunnen prima grote groepen geherbergd worden. Daarnaast is er voldoende bewegingsvrijheid voor iedereen om lekker los te gaan met schilderen. De standaard workshop duurt circa een uur, waarbij koffie en thee zijn inbegrepen. U kunt ook een ander arrangement boeken, bijvoorbeeld met een lunch, een diner of een borrel platter. Zo krijgt u een compleet personeelsuitje in Apeldoorn! Nadien krijgt u een kortingsbon van 10% zodat u zelf een kunstwerk van Jack kunt kopen! Wilt u het personeelsuitje in Gelderland naar een hoger niveau tillen? Dan kunt u ook kiezen voor een VIP-arrangement bij Jacksart, of voor één van onze andere mogelijkheden.

“Jack heeft voor een origineel personeelsuitje genoeg leuke ideeën in Gelderland!”

Alle opties voor personeelsuitje ideeën in Gelderland op een rij

Bent u erover uit en wilt u een personeelsuitje organiseren in Gelderland? Bij Jacksart kunt u kiezen uit vijf verschillende soorten leuke personeelsuitjes, waarbij de prijzen variëren tussen de €39,- en de €299,-. De prijs hangt af van de grootte van het canvasdoek waar u alleen aan werkt en het optionele exemplaar waarop u samen met uw collega’s uw creativiteit tot uiting kunt laten komen. Daarnaast hangt de workshopprijs van de duur van de workshop af. Iedere collega zal tijdens dit personeelsuitje in Gelderland op een originele manier creatief uitgedaagd worden.

Bij het arrangement van Team Basic en van Team Basic Plus wordt u voorzien van koffie en thee. De opties Team Fun en Team Complete zijn wat uitgebreider. Het canvasdoek waar u aan kunt werken is groter en tijdens de pauze wordt er een drankje en diverse hapjes geserveerd. Na de pauze kunnen u en uw collega’s werken aan jullie gezamenlijke kunstwerk. Na dit originele teamuitje sluiten jullie de dag af aan onze Art bar. Team Fun krijgt dan een drankje en bij Team Complete, de optie die veelvuldig gekozen wordt, krijgt naast het drankje een heerlijk buffet voorgeschoteld.

VIP Personeelsuitje in Gelderland?

Voor diegene die echt willen uitpakken tijdens dit personeelsuitje in Apeldoorn hebben wij ook nog de optie van Team VIP. Hierbij kunt u zich uitleven tijdens het invullen van uw eigen canvasdoek, genieten van de drankjes en de hapjes in de pauze, vervolgens samen met uw collega’s aan het grote doek werken en dan genieten van een afsluitend drankje aan de Art bar. Maar dan is dit personeelsuitje in Gelderland nog niet voorbij! Bij een origineel personeelsfeest hoort natuurlijk ook een heerlijke maaltijd. Met Team VIP krijgt u een smakelijk 3-gangenmenu aangeboden bij restaurant ‘De Heerlijckheyt’, wat op zo’n 10 minuten loopafstand ligt van ons atelier. Daarnaast blijft u overnachten in het beeldige hotel ‘De Keizerskroon’. Optioneel is er overdag voor collega’s met trek eveneens de mogelijkheid om te lunchen, te dineren en/of te borrelen met een borrelplank. Dit kan gewoon bijgeboekt worden. Daarnaast is het ook mogelijk om ons atelier voor één dag af te huren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Reserveer snel!

Wilt u graag een personeelsuitje organiseren in Gelderland en wilt u reserveren bij Jacksart? Dat kan! Wij heten u en uw collega’s van harte welkom voor een heerlijke creatieve workshop. Heeft u vragen en/of opmerkingen met betrekking tot onze uitjes in de omgeving van Apeldoorn? Neem dan gerust contact op!

Neem contact op

Neem contact op

Mail ons!