Personeelsuitje in Gelderland

Ben jij als de verantwoordelijke aangesteld om een origineel personeelsuitje in Gelderland te verzorgen voor jou en jouw collega’s? Best een pittig klus nietwaar? Je wil uiteraard iets vinden waar iedereen blij van wordt, maar wat ook past bij het bedrijf én wat de teambuilding kan bevorderen.

Wij hebben hét bedrijfsuitje in Gelderland voor jou gevonden! Waarom volg je geen workshop schilderen bij Jacksart? Het ultieme personeelsuitje in Apeldoorn! Op een creatieve en inspirerende manier gaan jullie samen als collega’s lekker aan de slag.

Personeelsuitje bij Jacksart

In Jack’s atelier worden al geruime tijd leuke personeelsuitjes in omgeving Apeldoorn georganiseerd. Dit kan zowel met 20 personen tot maar liefst 150 personen! Maak gezamenlijk een schilderij in 150 minuten, of individueel! Samen beleven jullie het ultieme kunstenaarsgevoel, waarbij er diverse gemengde verf- en kunstenaarstechnieken aan bod komen.

Wellicht heb je vooraf een doel voor ogen met het kunstwerk. Misschien wel het visueel vertalen van de doelstellingen van de organisatie. Hoe mooi is het dat dit als een tastbaar iets opgehangen kan worden in het bedrijf. Een statement om altijd op terug te kunnen blikken!

Gepersonaliseerd personeelsuitje in Gelderland

Bij Jacksart heb je de mogelijkheid tot het ondergaan van een gepersonaliseerd personeelsuitje in Gelderland. Uiteraard wordt er hierbij eerst goed geluisterd naar de wensen van jouw organisatie. Misschien is dit een origineel personeelsfeest wel de manier om elkaar als collega’s in een ontspannen omgeving beter te leren kennen. Van een kick-off meeting tot aan teambuilding of productlancering. De focus van de workshop bij Jacksart ligt altijd op het organisatiedoel van die dag. Deze wordt vervolgens gehuld in de typerende Jack-stijl!

Diverse arrangementen voor personeelsuitje in Gelderland

Een personeelsuitje in Gelderland is bij Jacksart altijd een succes gebleken! Iedere dag zie je jouw collega’s, maar wel altijd in een werksetting. Het kan ontzettend leuk zijn om een personeelsuitje te organiseren in Gelderland om elkaar ook op een compleet andere manier te leren kennen; op een creatieve manier! Hiervoor ben je bij Jacksart geheel aan het juiste adres. Dit teamuitje in Gelderland met het werk is allesbehalve saai of suf, eerder onwijs uitdagend!

Ontdek ons unieke kunstatelier

Het atelier waar je komt te schilderen is gevestigd in Apeldoorn. In deze riante ruimte kunnen prima grote groepen geherbergd worden. Daarnaast is er voldoende bewegingsvrijheid voor iedereen om lekker los te gaan met schilderen. De standaard workshop duurt circa een uur, waarbij koffie en thee zijn inbegrepen. Je kunt ook een ander arrangement boeken, bijvoorbeeld met een lunch, een diner of een borrel platter. Zo krijg je een compleet personeelsuitje in Apeldoorn! Nadien krijg je een kortingsbon van 10% zodat je zelf een kunstwerk van Jack kunt kopen!

“Jack heeft voor een origineel personeelsuitje genoeg leuke ideeën in Gelderland!”

Alle opties voor personeelsuitje ideeën in Gelderland op een rij

Ben je erover uit en wil je een personeelsuitje organiseren in Gelderland? Bij Jacksart kun je kiezen uit vijf verschillende soorten leuke personeelsuitjes, waarbij de prijzen variëren tussen de €39,- en de €299,-. De prijs hangt af van de grootte van het canvasdoek waar jij alleen aan werkt en het optionele exemplaar waarop je samen met jouw collega’s jullie creativiteit tot uiting kunt laten komen. Daarnaast hangt de workshopprijs van de duur van de workshop af. Iedere collega zal tijdens dit personeelsuitje in Gelderland op een originele manier creatief uitgedaagd worden.

Bij het arrangement van Team Basic en van Team Basic Plus worden jullie voorzien van koffie en thee. De opties Team Fun en Team Complete zijn wat uitgebreider. Het canvasdoek waar je aan kunt werken is groter en tijdens de pauze wordt er een drankje en diverse hapjes geserveerd. Na de pauze kunnen jij en jouw collega’s werken aan jullie gezamenlijke kunstwerk. Na dit originele teamuitje sluiten jullie de dag af aan onze Art bar. Team Fun krijgt dan een drankje en bij Team Complete krijg je naast het drankje een heerlijk buffet voorgeschoteld.

Pak uit tijdens een VIP personeelsuitje!

VIP Personeelsuitje in Gelderland?

Voor diegene die echt willen uitpakken tijdens dit personeelsuitje in Apeldoorn hebben wij ook nog de optie van Team VIP. Hierbij kunnen jullie zich uitleven tijdens het invullen van jouw eigen canvasdoek, genieten van de drankjes en de hapjes in de pauze, vervolgens samen met jouw collega’s aan het grote doek werken en dan genieten van een afsluitend drankje aan de Art bar. Bij een origineel personeelsfeest hoort natuurlijk ook een heerlijke maaltijd.

Met Team VIP krijg je een smakelijk 3-gangenmenu aangeboden bij restaurant ‘De Heerlijckheyt’, wat op zo’n 10 minuten loopafstand ligt van ons atelier. Daarnaast blijf je overnachten in het beeldige hotel ‘De Keizerskroon’. Optioneel is er overdag voor collega’s met trek eveneens de mogelijkheid om te lunchen, te dineren en/of te borrelen met een borrelplank. Dit kan gewoon bijgeboekt worden. Daarnaast is het ook mogelijk om ons atelier voor één dag af te huren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Personeelsfeest op locatie

Naast de arrangementen in de studio van Jack, kun je ook kiezen voor een personeelsfeest op locatie. Wil je een schilder workshop volgen bij jullie eigen bedrijf? Dat kan! Jack komt graag naar jouw bedrijf toe voor een personeelsfeest. Er wordt hiervoor wel een meerprijs gehanteerd. Het atelier van Jacksart zelf is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verder kun je gratis parkeren! Een personeelsfeest in Gelderland bij Jacksart is de perfecte binnen activiteit.

Reserveer snel!

Wil je graag een personeelsuitje organiseren in Gelderland en wil je reserveren bij Jacksart? Dat kan! Wij heten jou en jouw collega’s van harte welkom voor een heerlijke creatieve workshop. Heb je vragen en/of opmerkingen met betrekking tot onze uitjes in de omgeving van Apeldoorn? Neem dan gerust contact op!

Neem contact op

Neem contact op

Mail ons!