Team V.I.P.

Arrangement Team V.I.P. €299,-

Een creatieve  workshop waarbij je welkom wordt geheten met een heerlijk drankje. Daarna volgt de uitleg en demonstratie door het Jacksart team en mag iedereen vervolgens zijn eigen kunstwerk maken op een canvasdoek van 70 x 100 cm.

Na een korte pauze met een drankje en wat hapjes ga je een gezamenlijk teamdoek maken van 100 x 150 cm.

Als afsluiting krijg je nog een drankje bij onze Art bar.

Vervolgens ga je naar restaurant De Heerlijckheyt (10 min van ons kunstatelier vandaan)  voor een heerlijk 3-gangen menu.

Je verblijft na afloop in het prachtige Bilderberg Hotel De Keizerskroon ****. De overnachting is inclusief gebruik van het zwembad en de sauna op vrijdag-, zaterdag- of zondagavond.

Wat kun je verwachten?

Wat is er inbegrepen?

 • Opening met heerlijk welkomst drankje
 • Uitleg, demonstratie en artistieke begeleiding van het Jacksart team
 • Gebruik van professioneel schildersmateriaal
 • Inclusief koffie en thee
 • Eigen kunstwerk maken op een canvasdoek van 70 x 100 cm
 • Pauze met drankjes en heerlijke hapjes
 • Gezamenlijk teamdoek maken van 100 x 150 cm
 • Afsluitend drankje aan onze Art bar
 • Inclusief uitgebreid buffet in onze Art bar
 • Heerlijk 3-gangen diner bij restaurant De Heerlijckheyt
 • Overnacht in het prachtige Bilderberg Hotel De Keizerskroon inclusief gebruik van het zwembad en de sauna op vrijdag-, zaterdag- of zondagavond
 • Duur workshop: start workshop tot volgende ochtend
 • Prijs: €299,- per deelnemer
*Prijzen zijn excl. BTW.

Vraag nu een offerte aan

 
U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!