Vrijgezellenfeest in Gelderland

Wil je binnenkort een vrijgezellenfeest in Gelderland organiseren voor een vriend(in)? Kies voor een onvergetelijke dag en kom naar Jacksart! Bij Jacksart is het mogelijk om een creatieve schilderworkshop volgen. Dus zeker een origineel idee voor een vrijgezellenfeest! Tijdens de workshop leert het Jacksart team je allerlei verf- en kunsttechnieken. Het Jacksart team heeft een eigen en persoonlijke kunstbeleving. Daar zal je zeker weten veel van leren! Een origineel vrijgezellenfeest in Gelderland? Kom naar Jacksart!

Een uniek vrijgezellenfeest in Gelderland bij Jacksart

Doordat Jacksart veel ervaring heeft op het gebied van schilderworkshops, weet je zeker dat je een geslaagde workshop zult krijgen. Speciaal voor vrijgezellenfeesten is een arrangement samengesteld, inclusief borrel en hapjes. Per deelnemers kost een workshop €49,- inclusief schilderdoek van 60×80 cm. Het is tevens mogelijk om in het atelier een groter schilderdoek te vragen.

Het minimum aantal deelnemers is 15 personen. Verras de bruid of bruidegom met een te gekke, creatieve avond bij Jacksart!

De locatie van het vrijgezellenfeest in Gelderland

Het grote atelier van Jacksart is gelegen in Apeldoorn. Handig om te weten: er is voldoende parkeerplek achter het gebouw. Daarnaast kan je ook prima het atelier bereiken met het openbaar vervoer. Het atelier van Jacksart is ook geschikt voor zeer grote groepen!

Neem direct contact op!

Heb je nog vragen over een vrijgezellenfeest in Gelderland? Stel ze gerust! Neem vandaag nog contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Kom naar Jacksart en beleef een gezellige, creatieve avond!

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op

085-111 95 99

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

5/5

Super genoten met mijn vriendinnen. Heel veel lol en inspiratie opgedaan. Uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk doek gemaakt en deze hangt nu bij mij in de slaapkamer . Ik ga zeker nog een keer terug! Ook absoluut een aanrader voor een bedrijfsuitje !

5/5

Superleuke workshop voor jong en oud! Absolute aanrader om dit met je gezin of met vrienden/vriendinnen te gaan. Met als eindresultaat unieke kunstwerken voor thuis aan de muur

5/5

super leuke, gezellige, gemoedelijke, artistieke, creatieve ochtend gehad�
we komen zeker nog een keer weer als dochter nummer 2 iets ouder is en ook mee kan.

5/5

Geweldig genoten, de jongste zat al onder de verf voordat er überhaupt een verfroller was aangeraakt 😂 En wat een vriendelijkheid, uitleg zeer helder en duidelijk… Hartstikke bedankt voor deze geweldige ervaring en hopelijk tot snel…

5/5

Wauw wat is dat leuk bij Jacksart. Leuk, gezellig en deskundig personeel. Alles perfect uitgelegd en dan maar kliederen. Super. Een aanrader.

5/5

Mooie ruimte, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ervaring! Tot een volgende keer!

5/5

Gisteren een fantastisch vrijgezellenfeest bij Jacksart Apeldoorn gehad. We werden feestelijk ontvangen met champagne en kregen een uitleg over de workshop. Daarna mochten we zelf aan de slag! Wat was het fantastisch. We werden op een hele leuke manier geholpen. Een gezellige pauze tussendoor met een drankje en een hapje! Afgesloten met een gezamenlijk doek voor de toekomstige bruid. Het was een goede en leuke organisatie. Een dag om nooit meer te vergeten. SUPER. Hartelijk dank!!

5/5

De combinatie van een lunch met aansluitend een workshop schilderen was top! Wat een hartelijke ontvangst, leuk team en goede sfeer. Aanrader voor bedrijfs- of familie uitje, kinderfeestje oid. We hebben een super dag gehad vandaag! Bedankt!

Zo’n warm en spetterend welkom ervaren voor een vrijgezellenfeest. De workshop werd met veel gevoel gegeven, wij hebben het enorm gewaardeerd en genoten. je eigen kunstwerk voor thuis en een bijzonder exemplaar voor de brides to be

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Contactgegevens

Tel.nr.: 085-111 95 99
E-mail: info@jacksart.nl

Sprengenweg 15
7313 EN Apeldoorn

Mail ons!