Vrijgezellenfeest organiseren

Ga je binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren voor een vriend of vriendin en wil je de toekomstige bruid of bruidegom een geweldige dag bezorgen? Je kan natuurlijk altijd uit een enorme hoeveelheid bekende vrijgezellenfeest activiteiten kiezen zoals bowlen, golfen, naar een escaperoom, gaan paintballen, karten en als afsluiter gaan stappen. Maar je kan er ook voor kiezen om iets werkelijk unieks te beleven. Op dat gebied heeft Jacksart je veel te bieden.

Voor een onvergetelijke dag kom je naar Jacksart voor jouw vrijgezellenfeest! Je kan bij Jacksart terecht voor een creatieve schilderworkshop, waarbij de verf en creativiteit ervan af spat! Kies ook voor een unieke, eigenzinnige invulling voor het vrijgezellenfeest. Tijdens de workshop leren de deelnemers allemaal verf- en kunsttechnieken. Daarnaast is het atelier van Jack met ruim 800 m2 groot genoeg voor een grote groep: ideaal dus! De workshops worden gegeven door Jack Liemburg: een kunstenaar met een eigen en onnavolgbare manier van kunstbeleving! Hij kan je ontzettend veel leren over kunst en kunstbeleving!

Een uniek vrijgezellenfeest bij Jacksart

Jack heeft als kunstenaar veel ervaring op het gebied van schilderworkshops. Naast het organiseren van vrijgezellenfeesten, geeft hij regelmatig workshops aan verschillende soorten groepen, bestaande uit: vrienden/vriendinnen, stelletjes, gezinnen met kinderen en meer. Voor het vrijgezellenfeest is er een speciaal arrangement ontwikkeld, inclusief borrel en hapjes. Dus jullie worden de hele middag/avond goed verzorgd. De workshop is echt voor iedereen geschikt.

Wil je een bijzonder en gezellig vrijgezellenfeest organiseren voor vrouwen of wil je een stoer en origineel vrijgezellenfeest organiseren voor mannen? Kom naar Jacksart en beleef het samen. Een grote verassing voor de bruid of bruidegom zal het zeker weten zijn: een inspirerende, creatieve workshop en een gezellige avond!

Jacksart: vrijgezellenfeest activiteiten en meer

Een vrijgezellenfeest organiseren bij Jacksart kost €49,- per deelnemer voor de workshop, inclusief een doek van 70×100 cm. Mocht je een groter doek willen, is dit uiteraard mogelijk. Je kanhet doek ter plaatse upgraden in het atelier. Het minimale aantal deelnemers voor de workshop is 15 personen.

Naast vrijgezellenfeesten kun je bij Jacksart ook terecht voor:

De locatie van het vrijgezellenfeest

Het grote atelier van Jacksart is gelegen aan de Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn. Er is voldoende plek om te parkeren aan de achterzijde van het gebouw. Daarnaast is het ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Doordat het atelier 800 m2 groot is, kunnen er ook grote groepen terecht. Boek je een vrijgezellenfeest bij Jacksart, dan beleef je een memorabele avond vol met creativiteit en gezelligheid voor de hele groep!

Jouw vrijgezellenfeest organiseren bij Jacksart? Neem direct contact op!

Ben je erover uit en wil je hét vrijgezellenfeest organiseren bij Jacksart? Wij kijken er al naar uit! Heb je nog vragen over het vrijgezellenfeest bij Jacksart of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Jack verwelkomt je graag in zijn atelier in Apeldoorn. Laat je ook verassen door alle mogelijkheden van een vrijgezellenfeest bij Jacksart!

Offerteaanvraag

*DOEKEN OPHALEN? Je kan de doeken van de workshop ophalen in het atelier aan de Christiaan Geurtsweg 12. De actuele tijden zijn hier te vinden.

Contact opnemen
U kunt ons bereiken op
Vrijblijvende offerte aanvragen?
Mail ons!